Crap la cuptor pe pat de sparanghel alb


Home » Retete-culinare » Peste-si-fructe-de-mare » Crap la cuptor pe pat de sparanghel alb


Crap la cuptor pe pat de sparanghel alb

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: Simona_22


Reteta vizualizata de: 1185 ori

Vezi toate retetele bucatarului (399)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

1 crap
1 lamaie
2 morcovi
busuioc uscat
sare de mare
piper mozaic
ghimbir proaspat
ulei de masline
usturoi verde
sparaghel
50 g unt


Mod de preparare:

Crapul curatat si spalat se sterge bine cu un prosop absorbant. Se maseaza bine cu ulei de masline, condimente, sare, piper si se stropeste cu zeama de la o lamaie. Morcovul se curata, se spala, se taie in lung si se aseaza intr-o tava. Deasupra se aseaza crapul se presoara usturoiul verde taiat marunt, ulei de masline si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 30 - 35 minute. Intre timp se curata sparanghelul alb si se inlatura partea lemnoasa. Se spala si se lasa la scurs pe un servet. Se pune la fiert in vasul pentru aburi. Dupa ce a fiert la abur, se incalzeste intr-o tigaie untul se adauga sparanghelul,sare si piper si se lasa cateva 2- 3 minute. Pe un platou asezam sparanghelul alb, feliile de morcov si deasupra pestele. Se serveste cald alaturi de un pahar de vin alb. Pofta buna!



0
Comentarii si intrebari la: Crap la cuptor pe pat de sparanghel alb

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Plachie de peste

Pestele se curata si li se taie capetele si cozile. Eu am cumparat peste macrou. Se spala...

Coktail de fructe de mare cu garnitura de orez

Se decongeleaza fructele de mare, se spala in apa rece, apoi se pun la fiert si se dau in...

Fructe de mare cu usturoi

Fructele de mare congelate se spala foarte bine si se pun intr-o tigaie cu ulei, putina sare....

Pastrav pe pat de legume picante

Pastravii i-am spalat si uscat, apoi i-am dat prin faina si i-am prajit in ulei, cate 5...

Ciorba de peste

Se pun la fiert in apa cau sare pestisorii marunti. Se fierb in timpul in careii cureti pe...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...