Crap prajit cu garnitura de legume cu susan


Home » Retete-culinare » Peste-si-fructe-de-mare » Crap prajit cu garnitura de legume cu susan


Crap prajit cu garnitura de legume cu susan

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: andreea


Reteta vizualizata de: 2170 ori

Vezi toate retetele bucatarului (21)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de miercuri
Meniul de sambata


Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 1 portii

1 crap de marime medie, sare,ulei. Pentru garnitura:  ardei rosu, morcov, fasole pastai, brocolli, boabe de porumb ducle, seminte de susan, 1-2 catei de ustori, sare si piper dupa gust.


Mod de preparare:

Pestele se curata bine de solzi, precum si in interior. Se spala bine, se sareaza dupa care se prajeste in ulei incins, pe ambele parti pana devine auriu. Legumele se curata, se spala si se taie marunt si se trag la tigaie in putin ulei. Cand sunt aproape gata se amesteca cu o lingura de seminte de susan si se zdrobeste usturoiul peste ele. Se servesc calde.



0
Comentarii si intrebari la: Crap prajit cu garnitura de legume cu susan

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Plachie de peste

Pestele se curata si li se taie capetele si cozile. Eu am cumparat peste macrou. Se spala...

Coktail de fructe de mare cu garnitura de orez

Se decongeleaza fructele de mare, se spala in apa rece, apoi se pun la fiert si se dau in...

Fructe de mare cu usturoi

Fructele de mare congelate se spala foarte bine si se pun intr-o tigaie cu ulei, putina sare....

Pastrav pe pat de legume picante

Pastravii i-am spalat si uscat, apoi i-am dat prin faina si i-am prajit in ulei, cate 5...

Ciorba de peste

Se pun la fiert in apa cau sare pestisorii marunti. Se fierb in timpul in careii cureti pe...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...