Peste si fructe de mare


Peste si fructe de mare


Alune
Andive
Ardei
Bacon
Bors
Branza
Broccoli
Busuioc
Caise
Capere
Carnati
Cartofi
Cascaval
Castraveciori acri
Castraveti
Ceapa
Ceapa verde
Ciuperci
Conopida
Creveti
Dovlecei
Faina
Fasole verde
Ghimbir
Gris
Gutui
Hrean
Iaurt
Icre
Lamaie
Lapte
Malai
Margarina
Masline
Mazare
Mere
Miere
Morcovi
Nuci
Oregano
Orez
Oua
Parmezan
Pastarnac
Paste
Peste
Peste afumat
Porc
Portocale
Porumb
Praz
Pui
Raci
Ridichi
Rodie
Rosii
Rozmarin
Salata
Salvie
Scoici
Smantana
Spanac
Sparanghel
Stafide
Telina
Unt
Usturoi
Varza
Varza acra
Vinete
Vita

Au fost gasite: 331 inregistrari



Salata cu hamsii

Pestele se lasa la desarat circa o ora. In acest timp se pregateste sosul: Se amesteca...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de admin

Salata simpla de peste afumat

Pestele afumat se curata de piele si de cat mai multe oase mari, dupa care se taie fasii cu un...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de admin

Salata de scrumbie

Cartofii se fierb in coaja, apoi se curata si se taie cuburi. Ceapa si prazul se taie rondele si...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de admin

Salata de hering afumat

Cartofii se pun la fiert cu tot cu coaja. Dupa ce s-au fiert, se curata si se taie...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de admin

Crap cu lamaie

Pestele curatat de solzi si intestine se spala bine, apoi se sterge cu cateva servete de hartie....

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de admin

Salau inabusit in sos de unt si vin

Fileurile de salau, mai putin unul (sau daca aveti ramase 2-3 cozi de peste) se pun intr-un...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de admin

Stavrizi la cuptor

Stravrizii se curata de intestine, se spala si se sareaza bine, atat in interiorul pestilor cat...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de admin

Crap la cuptor cu rosii

Bucatile de peste se spala si se sterg bine cu cateva prosoape de hartie. Se sareaza bine si se...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de admin

Crap cu legume la cuptor

Pestele curatat de solzi si intestine se taie felii, se spala, se sterg cu servete de...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de admin

Sufleu din carne de peste alb

Se face un sos astfel: untul se topeste si se amesteca cu laptele, faina si galbenusurile de ou....

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de admin

Saramura de crap

Bucatile de peste se sareaza bine si se lasa cu sarea pe ele cat se pregateste gratarul....

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de admin



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Plachie de peste

Pestele se curata si li se taie capetele si cozile. Eu am cumparat peste macrou. Se spala...

Coktail de fructe de mare cu garnitura de orez

Se decongeleaza fructele de mare, se spala in apa rece, apoi se pun la fiert si se dau in...

Fructe de mare cu usturoi

Fructele de mare congelate se spala foarte bine si se pun intr-o tigaie cu ulei, putina sare....

Pastrav pe pat de legume picante

Pastravii i-am spalat si uscat, apoi i-am dat prin faina si i-am prajit in ulei, cate 5...

Ciorba de peste

Se pun la fiert in apa cau sare pestisorii marunti. Se fierb in timpul in careii cureti pe...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...