Pastrav in unt la cuptor


Home » Retete-culinare » Peste-si-fructe-de-mare » Pastrav in unt la cuptor


Pastrav in unt la cuptor

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: Sim0na


Reteta vizualizata de: 275 ori

Vezi toate retetele bucatarului (305)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 4 portii

4 pastravi, unt, sare, piper, cartofi, patrunjel.


Mod de preparare:

Pastravul l-am curatat si spalat bine, apoi l-am sters cu servete de bucatarie. I-am dat sare si l-am lasat cca 1 ora sa isi ia sare. L-am spalat si sters din nou. Am sarat si piperat interiorul fiecarei bucati de peste, apoi am pus bucati de unt in interiorul si exteriorul lui. Am pus in folie fiecare bucata de peste si le-am pus pe gratarul de la aragaz. Sub gratar am pus o tava. Am lasat pestele la cuptor cca 20-30 minute. Intre timp am pregatit cartofii natur si sosul de usturoi (usturoi pisat, frecat cu sare, putin ulei, iar la urma am pus smantana).



0
Comentarii si intrebari la: Pastrav in unt la cuptor

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Tocanita de peste

Se taie pestele bucati mai mici, iar ceapa se toaca foarte marunt si se pune la calit in...

Somon cu piure de legume

Se pun la fiert 7-8 buchetele de brocolii, jumatate de cartof rosu taiat bucatele, 2 morcovi,...

Oua panirat

Intr-un vas punem apa si sare, cand incepe sa fiarba adaugam ouale spalate, lasam sa fiarba...

Cosulete cu salata de ton

Pe masa de lucru presaram putina faina si asezam aluatul (dezghetat la temperatura camerei)...

Somon cu sos de portocale

Spalam pestele si il stergem cu un prosop de bucatarie, intr-un bol amestecam sucul stors de...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...