Peste marinat in otet


Home » Retete-culinare » Peste-si-fructe-de-mare » Peste marinat in otet


Peste marinat in otet

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: Simona_22


Reteta vizualizata de: 1508 ori

Vezi toate retetele bucatarului (399)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de luni
Meniul de duminica


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

1,5 kg peste (macrou), 4 cepe mari, 4 morcovi, 2 lamai mari, otet alimentar, piper boabe, foi de dafin, ulei.


Mod de preparare:

Pestele se curata, i se indeparteaza capul si se taie bucati potrivite. Ceapa si morcovii se curata, se taie felii si se pun la calit impreuna cu pestele, cateva foi de dafin, sare si piper, timp de 20 minute, la foc mic, pana legumele devin sticloase. Se lasa la racit, apoi pestele, legumele si zeama de la lamai se pun intr-un vas yena. Se prepara o marinata din 1 parte otet alimentar, 1 parte ulei si 2 parti apa rece, se asezoneaza cu sare, piper, dafin si se adauga peste peste, apoi se da la cuptor, la foc mic, timp de 10 minute. Se poate servi rece sau cald.



0
Comentarii si intrebari la: Peste marinat in otet

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Plachie de peste

Pestele se curata si li se taie capetele si cozile. Eu am cumparat peste macrou. Se spala...

Coktail de fructe de mare cu garnitura de orez

Se decongeleaza fructele de mare, se spala in apa rece, apoi se pun la fiert si se dau in...

Fructe de mare cu usturoi

Fructele de mare congelate se spala foarte bine si se pun intr-o tigaie cu ulei, putina sare....

Pastrav pe pat de legume picante

Pastravii i-am spalat si uscat, apoi i-am dat prin faina si i-am prajit in ulei, cate 5...

Ciorba de peste

Se pun la fiert in apa cau sare pestisorii marunti. Se fierb in timpul in careii cureti pe...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...