Salata cu hamsii


Home » Retete-culinare » Peste-si-fructe-de-mare » Salata cu hamsii


Salata cu hamsii

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 1782 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Intreaba bucatarul

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 2 portii

 

200 gr hamsii sau orice peste marunt sarat
200 gr telemea de oi (sau vaca)
2 salate verzi
2 rosii
1 legatura de ridichi
sare
piper

Pentru sos:
2 fire de ceapa verde
3-4 linguri de ulei
2 linguri de otet
piper
putin cimbru uscat
cateva fire de marar verde tocat


Mod de preparare:

Pestele se lasa la desarat circa o ora. In acest timp se pregateste sosul: Se amesteca intr-un castronel ceapa tocata cu tot cu frunze cu uleiul, otetul, cimbrul, mararul si un praf de piper. Ridichiile se curata si se taie feliute subtiri, salata se spala bine, se usuca cu niste prosoape de hartie si se rupe apoi bucati, rosiile se taie felii, iar branza cubulete mici. Toate se pun intr-un castron, se adauga hamsiile si sosul si se amesteca bine. Salata cu hamsii se serveste rece.



0
Comentarii si intrebari la: Salata cu hamsii

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Plachie de peste

Pestele se curata si li se taie capetele si cozile. Eu am cumparat peste macrou. Se spala...

Coktail de fructe de mare cu garnitura de orez

Se decongeleaza fructele de mare, se spala in apa rece, apoi se pun la fiert si se dau in...

Fructe de mare cu usturoi

Fructele de mare congelate se spala foarte bine si se pun intr-o tigaie cu ulei, putina sare....

Pastrav pe pat de legume picante

Pastravii i-am spalat si uscat, apoi i-am dat prin faina si i-am prajit in ulei, cate 5...

Ciorba de peste

Se pun la fiert in apa cau sare pestisorii marunti. Se fierb in timpul in careii cureti pe...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...