Salata de cartofi cu ton


Home » Retete-culinare » Peste-si-fructe-de-mare » Salata de cartofi cu ton


Salata de cartofi cu ton

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 1476 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de vineri
Meniul de sambata


Intreaba bucatarul

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 2 portii

3-4 cartofi
3 rosii
150 gr fasole verde
1 conserva de ton bucati in ulei
o mana de masline
1 ceapa
2 linguri de otet sau zeama de lamaie
1 ardei gras


Mod de preparare:

Cartofii se spala bine si se pun la fiert intregi si cu coaja in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert bine, se scot din apa si se lasa cateva minute sa se raceasca, dupa care se curata de coaja si se taie felii. Se pun intr-un castron, se adauga rosiile taiate felii, ardeiul taiat fasii si ceapa tocata marunt. Fasolea verde se rupe bucati si se fierbe in putina apa cu sare. Se scuge si se pune in salata. Conserva de ton se desface, se scoate pestele si se rupe bucati cu o furculita, iar uleiul ramas se amesteca cu otetul (sau zeama de lamaie, dupa gust) si se pune impreuna cu pestele in salata. Se amesteca usor si se orneaza cu masline. Salata cu ton se serveste rece.



0
Comentarii si intrebari la: Salata de cartofi cu ton

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Plachie de peste

Pestele se curata si li se taie capetele si cozile. Eu am cumparat peste macrou. Se spala...

Coktail de fructe de mare cu garnitura de orez

Se decongeleaza fructele de mare, se spala in apa rece, apoi se pun la fiert si se dau in...

Fructe de mare cu usturoi

Fructele de mare congelate se spala foarte bine si se pun intr-o tigaie cu ulei, putina sare....

Pastrav pe pat de legume picante

Pastravii i-am spalat si uscat, apoi i-am dat prin faina si i-am prajit in ulei, cate 5...

Ciorba de peste

Se pun la fiert in apa cau sare pestisorii marunti. Se fierb in timpul in careii cureti pe...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...