Somon cu piure de legume


Home » Retete-culinare » Peste-si-fructe-de-mare » Somon cu piure de legume


Somon cu piure de legume

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: anaantonie


Reteta vizualizata de: 712 ori

Vezi toate retetele bucatarului (1191)

Intreaba bucatarul
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

1 somon
7-8 buchetele broccoli
1 cartof
1 telina
3 bucati sparanghel
2 catei usturoi
marar patrunjel
lamiae
vin rosu
ulei de masline
sare
piper


Mod de preparare:

Se pun la fiert 7-8 buchetele de brocolii, jumatate de cartof rosu taiat bucatele, 5-6 bucatele telina, 3 sparanghel, usturoi- 2catei, ulei de masline, sare, piper si se lasa la fiert. Condimentam somonul cu sare si cimbru si sa pune in tigaie pana prinde pe toate partile putina si usoara culoare roz- crustacee. Scoatem somonul pe un pat de marar, patrunjel, sare, usturoi, coaja lamaie, piper- toate tocate si amestecate si se inveleste dat prin ele in hartie de copt imbibata cu vin rosu. Se pune in tigaie putinaaa apa si vin rosu, facem gaurele in hartia de compt si se lasa 5 minute la foc mic- neaparat capac deasupra sa intre aburii din vin in peste. Se zdrobesc legumele fiarte cu o lingura de iaurt gregesc, o lingura de gelatina de lamaie, sare si ulei de masline. Se servesc calde. Pofta buna!



0
Comentarii si intrebari la: Somon cu piure de legume

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Plachie de peste

Pestele se curata si li se taie capetele si cozile. Eu am cumparat peste macrou. Se spala...

Coktail de fructe de mare cu garnitura de orez

Se decongeleaza fructele de mare, se spala in apa rece, apoi se pun la fiert si se dau in...

Fructe de mare cu usturoi

Fructele de mare congelate se spala foarte bine si se pun intr-o tigaie cu ulei, putina sare....

Pastrav pe pat de legume picante

Pastravii i-am spalat si uscat, apoi i-am dat prin faina si i-am prajit in ulei, cate 5...

Ciorba de peste

Se pun la fiert in apa cau sare pestisorii marunti. Se fierb in timpul in careii cureti pe...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...