Sufleu din carne de peste alb


Home » Retete-culinare » Peste-si-fructe-de-mare » Sufleu din carne de peste alb


Sufleu din carne de peste alb

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 1454 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Intreaba bucatarul

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 2 portii

400 gr fileuri de peste alb
6 oua
100 gr unt
sare
piper
1 lingura de pesmet
300 ml lapte
1 lamaie
2 linguri de faina
unt pentru uns tava


Mod de preparare:

Se face un sos astfel: untul se topeste si se amesteca cu laptele, faina si galbenusurile de ou. Se adauga pestele tocat marunt, zeama unei lamai, sare si piper. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza usor in compozitia cu peste, prin miscari de jos in sus, avand grija ca aluatul format sa incorporeze aer si sa ramana pufos. Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu pesmet si in ea se toarna compozitia de sufleu. Se pune tava intr-un vas cu apa sau intr-o alta tava cu apa si se baga in cuptorul incins in prealabil. Se lasa la foc mare timp de 40-50 de minute. Se serveste cald.



0
Comentarii si intrebari la: Sufleu din carne de peste alb

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Plachie de peste

Pestele se curata si li se taie capetele si cozile. Eu am cumparat peste macrou. Se spala...

Coktail de fructe de mare cu garnitura de orez

Se decongeleaza fructele de mare, se spala in apa rece, apoi se pun la fiert si se dau in...

Fructe de mare cu usturoi

Fructele de mare congelate se spala foarte bine si se pun intr-o tigaie cu ulei, putina sare....

Pastrav pe pat de legume picante

Pastravii i-am spalat si uscat, apoi i-am dat prin faina si i-am prajit in ulei, cate 5...

Ciorba de peste

Se pun la fiert in apa cau sare pestisorii marunti. Se fierb in timpul in careii cureti pe...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...