Cheesecake cu lavanda si nectarine


Home » Retete-culinare » Placinte,-tarte-si-budinci » Cheesecake cu lavanda si nectarine


Cheesecake cu lavanda si nectarine

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: VeveritaPofticioasa


Reteta vizualizata de: 1159 ori

Vezi toate retetele bucatarului (82)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de marti
Meniul de joi
Meniul de luni
Meniul de duminica
Meniul de marti
Meniul de miercuri


Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

16 biscuiti digestivi, lavanda uscata, 50ml rom sau cognac, 75g unt, 400g branza de vaci cremoasa, 175-200ml frisca lichida, 100g zahar brun, 1 lamaie , 1 portocala, 2 nectarine, 1 plic zahar vanilat, cateva boabe de piper rosu.


Mod de preparare:

Puneti biscuitii cu zaharul vanilat si putina lavanda intr-un blender si faceti-i pesmet. Topiti untul, amestecati-l cu biscuitii. Compozitia obtinuta se va intinde uniform pe fundul si pe peretii tavii de tarta unsa cu unt. Puneti in blender branza, frisca, zaharul, alcoolul, lavanda facuta praf, coaja lamaii si portocalei, sucul portocalei si cel al lamaii. Mixati bine si, cand compozitia s-a omgenizat, adaugati-o in interiorul crustei de biscuiti. Decorati cheesecakeul cu nectarine, peste care presarati piperul rosu macinat. Puneti la congelator cateva ore bune, eventual peste noapte. Scoateti cheesecake-ul cu o ora inainte de a-l servi, ceea ce veverita spera sa faceti cu pofta maxima!



0
Comentarii si intrebari la: Cheesecake cu lavanda si nectarine

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Budinca de portocale cu foi de placinta

Foile de placinta le rupuem in bucati si le lasam sa se usuce putin pana pregatim celelalte...

Budinca de orez cu mere

Orezul se pune la fiert in lapte cu o lingura de zahar, amestecand pentru a evita prinderea....

Placinta delicioasa cu dovleac

Baţi ouăle, adaugi zahărul şi baţi până devine spumă. Adaugi treptat uleiul,...

Tarta cu spanac

Spanacul se spala in mai multe ape si se pune 5 minute in apa clocoatita. Se scurge apoi si...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...