Pasca bu branza si stafide


Home » Retete-culinare » Placinte,-tarte-si-budinci » Pasca bu branza si stafide


Pasca bu branza si stafide

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Pentru aluat:
400 g faina
4 galbenusuri
4 linguri de zahar pudra
100 g unt
1 praf de copt
zahar vanilat
Pentru umplutura:
750 g branza de vaci
5 oua
stafide
2-3 linguri gris
100 g zahar pudra


Mod de preparare:

Mixam untul cu zaharul, dupa care adaugam galbenusurile si mixam, amestecam faina cu praful de copt si zaharul vanilat si adaugam peste compozitia de unt, framantam o coca elastica, acoperim si dam deoparte cat pregatim umplutura. Mixam ouale cu zaharul dupa care adaugam branza si stafidele (care le-am tinut in esente inainte). Intindem coca intr-o foaie subtire si asezam in tava tapetata cu hartie de copt (imbracam si pereti la tava), presaram gris deasupra si adaugam umplutura de branza. Dam tava la cuptor pana se rumeneste frumos. Se lasa sa se raceasca in tava cca 10 min.



0
Comentarii si intrebari la: Pasca bu branza si stafide

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Budinca de portocale cu foi de placinta

Foile de placinta le rupuem in bucati si le lasam sa se usuce putin pana pregatim celelalte...

Budinca de orez cu mere

Orezul se pune la fiert in lapte cu o lingura de zahar, amestecand pentru a evita prinderea....

Placinta delicioasa cu dovleac

Baţi ouăle, adaugi zahărul şi baţi până devine spumă. Adaugi treptat uleiul,...

Tarta cu spanac

Spanacul se spala in mai multe ape si se pune 5 minute in apa clocoatita. Se scurge apoi si...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...