Placinta cu ciuperci


Home » Retete-culinare » Placinte,-tarte-si-budinci » Placinta cu ciuperci


Placinta cu ciuperci

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: munteanumariana_1


Reteta vizualizata de: 888 ori

Vezi toate retetele bucatarului (81)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de marti
Meniul de miercuri
Meniul de vineri
Meniul de miercuri
Meniul de luni


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

1 kg ciuperci, 1 ceapa, 5 catei de usturoi (sau mai mult dupa gust), 6 oua , 4-5 linguri faina, 2 fire busuioc verde, marar , patrunjel, sare, piper, 5 linguri ulei.


Mod de preparare:

Toate legumele se toaca foarte marunt si se calesc usor, impreuna cu mirodeniile. Se lasa la racit si apoi se amesteca cu ouale batute si faina. Pui aceasta compozitie intr-o tava unsa si presarata cu faina, apoi o dai la cuptor pana se rumeneste



1
Comentarii si intrebari la: Placinta cu ciuperci

VeveritaPofticioasa,    Data: 31/08/2012 23:24:27   Raspunde

ce-s bucatelele alea roz din aluat? ai pus si niste sunculita?
Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Budinca de portocale cu foi de placinta

Foile de placinta le rupuem in bucati si le lasam sa se usuce putin pana pregatim celelalte...

Budinca de orez cu mere

Orezul se pune la fiert in lapte cu o lingura de zahar, amestecand pentru a evita prinderea....

Placinta delicioasa cu dovleac

Baţi ouăle, adaugi zahărul şi baţi până devine spumă. Adaugi treptat uleiul,...

Tarta cu spanac

Spanacul se spala in mai multe ape si se pune 5 minute in apa clocoatita. Se scurge apoi si...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...