Placinta cu visine


Home » Retete-culinare » Placinte,-tarte-si-budinci » Placinta cu visine


Placinta cu visine

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: postolache.violeta


Reteta vizualizata de: 1782 ori

Vezi toate retetele bucatarului (333)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de luni
Meniul de sambata
Meniul de marti
Meniul de marti


Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

1/2 kg visine
1 pachet foi de placinta
1 cana zahar
2-3 linguri margarina
2-3 linguri zahar pudra


Mod de preparare:

Scoatem samburii visinelor, le punem intr-un vas impreuna cu zaharul si le lasam la frigider pana se topeste de tot zaharul si isi lasa siropul.
Scoatem visinele cu o spumiera si le scurgem bine. Intindem foaia de placinta pe masa de lucru. Topim margarina si o intindem in strat subtire pe toata suprafata foii cu ajutorul unei pensule de patiserie. Asezam un strat de visine .Daca va place placinta mai dulce mai puteti presara putin zahar tos.
Rulam foaia de placinta formand un sul si punem intr-o tava unsa cu margarina. Ungem sulurile de placinta deasupra cu margarina topita.
Dam la cuptor la foc mic si lasam sa se rumeneasca . Lasam sa se raceasca apoi o pudram din abundenta cu zahar pudra si taiem felii.



0
Comentarii si intrebari la: Placinta cu visine

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Budinca de portocale cu foi de placinta

Foile de placinta le rupuem in bucati si le lasam sa se usuce putin pana pregatim celelalte...

Budinca de orez cu mere

Orezul se pune la fiert in lapte cu o lingura de zahar, amestecand pentru a evita prinderea....

Placinta delicioasa cu dovleac

Baţi ouăle, adaugi zahărul şi baţi până devine spumă. Adaugi treptat uleiul,...

Tarta cu spanac

Spanacul se spala in mai multe ape si se pune 5 minute in apa clocoatita. Se scurge apoi si...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...