Tarta cu branza si fructe de padure


Home » Retete-culinare » Placinte,-tarte-si-budinci » Tarta cu branza si fructe de padure


Tarta cu branza si fructe de padure

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: anaantonie


Reteta vizualizata de: 653 ori

Vezi toate retetele bucatarului (1191)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de sambata
Meniul de luni
Meniul de sambata


Intreaba bucatarul

Ingrediente:

250 g biscuiti cacao
100 g unt
500 g branza dulce, bine stoarsa
zahar vanilinat
150 g zahar
100g unt
300 g fructe de padure congelate
100 g zahar
un plic de gelatina


Mod de preparare:

Incingem cuptorul si pregatim o forma de tort cu marginea detasabila. Biscuitii ii dam pe razatoarea mica. Amestecam biscuitii cu untul( untul trebuie sa fie foarte moale, la temperatura camerei); amestecul trebuie sa fie o coca grasa, care se va intinde mai greu. Intre timp am frecat spuma untul cu zahar , apoi am adugat branza de vaci trecuta prin sita si zahar vanilinat, obtinand o crema fina pe care am pus-o in frigider. Peste crema am adaugat fructele de padure. Dupa ce s-au dezghetat am scurs zeama lor in care am adaugat zaharul si foarte putina apa si le-am incalzit pe foc pana la primul clocot. Am tem erat putin apoi am dizolvat in sucul obtinut plicul de gelatina inmuiata in apa, am amestecat pana la dizolvarea completa si apoi am adaugat fructele de padure. Compozitia, putin calduta, am turnat-o peste crema de branza pe care am pus-o in tava peste biscuiti si am dat tarta la rece. Pofta buna!



0
Comentarii si intrebari la: Tarta cu branza si fructe de padure

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Budinca de portocale cu foi de placinta

Foile de placinta le rupuem in bucati si le lasam sa se usuce putin pana pregatim celelalte...

Budinca de orez cu mere

Orezul se pune la fiert in lapte cu o lingura de zahar, amestecand pentru a evita prinderea....

Placinta delicioasa cu dovleac

Baţi ouăle, adaugi zahărul şi baţi până devine spumă. Adaugi treptat uleiul,...

Tarta cu spanac

Spanacul se spala in mai multe ape si se pune 5 minute in apa clocoatita. Se scurge apoi si...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...