Tarta cu carnati


Home » Retete-culinare » Placinte,-tarte-si-budinci » Tarta cu carnati


Tarta cu carnati

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: anaantonie


Reteta vizualizata de: 716 ori

Vezi toate retetele bucatarului (1191)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de marti
Meniul de joi
Meniul de joi
Meniul de duminica
Meniul de duminica


Intreaba bucatarul
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Pentru aluat
250 g faina
125 g unt
un praf de sare
50-100 ml apa
pentru garnitura
400 g ciuperci conserva
100 g branza telemea
2 oua
ceapa rosie
1 carnat
250 g cascaval
un pahar mic iaurt


Mod de preparare:

Pentru aluat, se amesteca faina, untul si sarea. Se folosesc degetele si, dupa ce ingredientele se transforma sub forma de praf, se adauga apa, putin cate putin. Se amesteca si se framanta, apoi se adauga aluatul sub forma unei bile care se inveleste in folie alimentara si se da la rece pentru o ora. Intre timp, feliile de ciuperci din conserva se trec printr-un jet de apa rece. Ceapa rosie se taie julien. Carnatii se prajesc in ulei. Branza si cascavalul se dau pe razatoare. Aluatul se intinde si se transfera in tava de copt tapetata cu faina, se inteapa cu furculita si se presara cipercile, ceapa, carnatii. Se pune deasupra branza amestecata cu iaurtul, ouale, sarea si piperul. Se pune cascavalul deasupra si se da la cuptor 30 minute. Pofta buna!



0
Comentarii si intrebari la: Tarta cu carnati

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Budinca de portocale cu foi de placinta

Foile de placinta le rupuem in bucati si le lasam sa se usuce putin pana pregatim celelalte...

Budinca de orez cu mere

Orezul se pune la fiert in lapte cu o lingura de zahar, amestecand pentru a evita prinderea....

Placinta delicioasa cu dovleac

Baţi ouăle, adaugi zahărul şi baţi până devine spumă. Adaugi treptat uleiul,...

Tarta cu spanac

Spanacul se spala in mai multe ape si se pune 5 minute in apa clocoatita. Se scurge apoi si...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...