Tarta cu fructe si iaurt


Home » Retete-culinare » Placinte,-tarte-si-budinci » Tarta cu fructe si iaurt


Tarta cu fructe si iaurt

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: daniela-86


Reteta vizualizata de: 709 ori

Vezi toate retetele bucatarului (498)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de duminica
Meniul de marti
Meniul de joi
Meniul de sambata
Meniul de joi


Intreaba bucatarul

Ingrediente:

1 foaie de blat de tort din comert
1 iaurt mare de piersici
250 ml frisca
3 linguri de zahar pudra
1 plic de gelatina
decor
cirese negre
capsuni
nectarine
50 ml de sirop de capsuni
1/2 plic de gelatina


Mod de preparare:

Se mixeaza iaurtul cu zaharul, apoi frisca separat. Pregatim gelatina conform instructiunilor de pe plic, dupa care se adauga peste iaurt si dam 5 minute la frigider. Cand a inceput sa se intareasca se amesteca cu frisca pregatim o tava cu pereti detasabili, asezam folie alimentara, asezam foaia de tort si insiropam. Adaugam frisca si dam la frigider pana se intareste. Asezam fructele dupa preferinta. Punem gelatina in siopul de capsuni, lasam 5 minute, dupa care o punem pe baie de abur pana se dizolva complet. Turnam peste fructe, dam din nou la frigider pana se intareste.



0
Comentarii si intrebari la: Tarta cu fructe si iaurt

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Budinca de portocale cu foi de placinta

Foile de placinta le rupuem in bucati si le lasam sa se usuce putin pana pregatim celelalte...

Budinca de orez cu mere

Orezul se pune la fiert in lapte cu o lingura de zahar, amestecand pentru a evita prinderea....

Placinta delicioasa cu dovleac

Baţi ouăle, adaugi zahărul şi baţi până devine spumă. Adaugi treptat uleiul,...

Tarta cu spanac

Spanacul se spala in mai multe ape si se pune 5 minute in apa clocoatita. Se scurge apoi si...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...