Tarta rapida de vara


Home » Retete-culinare » Placinte,-tarte-si-budinci » Tarta rapida de vara


Tarta rapida de vara

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: natashamisha


Reteta vizualizata de: 991 ori

Vezi toate retetele bucatarului (9)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de luni
Meniul de sambata
Meniul de duminica
Meniul de duminica
Meniul de sambata
Meniul de miercuri


Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 4 portii

chec vechi ramas prin casa, fructe de padure proaspete sau gem, zahar, oua, lapte, 1 paharel de zmeura pentru decor.


Mod de preparare:

Prepararea acestui desert aparent sofisticat nu va dura mai mult de 15 minute, dar cu siguran?…Â??„?’ v?„?’ va ului invita?…Â?ii. Într-o tigaie mare se pun fructele proaspete, zah?„?’r cât s?„?’ le acopere ?…?¸i pu?…Â?in?„?’ ap?„?’. Secretul este s?„?’ nu le l?„?’sa?…Â?i prea mult pe foc, doar cât s?„?’ se zdrobeasc?„?’, dar dac?„?’ le face?…Â?i past?„?’ nu se va sup?„?’ra nimeni, totul ?…Â?ine de gust. Alege?…Â?i o form?„?’ în func?…Â?ie de cantitatea de chec pe care o ave?…Â?i ?…?¸i tapeta?…Â?i-o cu acesta ?…?¸i pe fund ?…?¸i pe margini. Apoi bate?…Â?i g?„?’lbenu?…?¸urile de ou?„?’ ?…?¸i laptele proasp?„?’t (aceste ingrediente se pun in fuctie de cantitatea de crema necesara dvs.), pân?„?’ când acestea vor avea o consisten?…Â??„?’ dens?„?’. Albu?…?¸urile r?„?’mase de la ou?„?’ nu le arunca?…Â?i acestea se vor bate cu un v?„?’rf de sare p?„?’n?„?’ când va rezulta o crem?„?’ pufoas?„?’ ?…?¸i aerat?„?’ ca pentru bezele, iar apoi încropa?…Â?ile pe amândou?„?’ treptat. Va mai r?„?’mas s?„?’ pune?…Â?i gemul rezultat peste checul din form?„?’ ?…?¸i apoi crema din g?„?’lbenu?…?¸uri. Acestea vor merge pre?…Â? de câteva minute în cuptor dup?„?’ care vor fi gata de servit. Orna?…Â?i cu ni?…?¸te zmeur?„?’ iar desertul este gata. Mult noroc!



0
Comentarii si intrebari la: Tarta rapida de vara

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Budinca de portocale cu foi de placinta

Foile de placinta le rupuem in bucati si le lasam sa se usuce putin pana pregatim celelalte...

Budinca de orez cu mere

Orezul se pune la fiert in lapte cu o lingura de zahar, amestecand pentru a evita prinderea....

Placinta delicioasa cu dovleac

BaÅ£i ouăle, adaugi zahărul şi baÅ£i până devine spumă. Adaugi treptat uleiul,...

Tarta cu spanac

Spanacul se spala in mai multe ape si se pune 5 minute in apa clocoatita. Se scurge apoi si...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...