Friptura de curcan cu paste si sos gran cucina


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-curcan » Friptura de curcan cu paste si sos Gran Cucina


Friptura de curcan cu paste si sos Gran Cucina

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: dedee23


Reteta vizualizata de: 983 ori

Vezi toate retetele bucatarului (3)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de luni
Meniul de sambata


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Timp de preparare:
40 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
-5-6 bucati de carne de curcan (copane dezosate).
-1 punga 500 gr paste.
-1 borcan ciupercute de padure (in otet).
-sos Gran Cucina.
-sare,
-piper proaspat macinat,
-Vegeta,
-menta uscata,
-tarhon uscat.


Mod de preparare:

Punem carnea de curcan, la gratar cu capac, care se face in circa 25-30 minute, chiar si mai rapid. Intr-o craticioara, punem apa la fiert, cand da apa in fiert adaugam pastele si le fierbem conform cu instructiunile de pe punga. In aceasta apa adaugam si un cub de unt, vor iesi mai bune cu unt. Vom adauga sare sau vegeta dupa gust, in apa in care au fiert pastele. Cand sunt gata le ornam pe un platou cum doreste fiecare, dupa imaginatie. Eu am adaugat si cateva ciupercute de padure (in otet). La acest fel de mancare merge si o salata de gogosari murati. Putem adauga si Knorr punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate



0
Comentarii si intrebari la: Friptura de curcan cu paste si sos Gran Cucina

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Piftie de curcan

Toata carnea se spala si se curata foarte bine, eventual se parleste la flacara aragazului....

Terina de curcan

Pieptul de curcan se taie in fasii, se sareaza si se pipereaza. Se topeste untul in tigaie,...

Chiftele de curcan umplute cu ciuperci in sos de rosii

Intr-un bol punem carnea tocata de curcan, morcovul tocat foarte marunt,usturoiul zdrobit,...

Pulpa de curcan cu piure de avocado

Din sosul de soia, sosul chili, zeama de la jumatate de lamaie, cateva seminte de rodie,...

Piept de curcan cu pere si migdale

Pieptul de curcan il batem bine, il condimentan si il prajim pe gratar. Cele doua felii de...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...