Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-curcan » Galuste de curcan cu sos de smantana
Galuste de curcan cu sos de smantana
Rating ( 0 voturi)
Reteta trimisa de: munteanumariana_1
Reteta vizualizata de: 1121 ori
Vezi toate retetele bucatarului (81)Aceasta reteta face parte din meniul:
Meniul de sambataMeniul de joi
Intreaba bucatarul
Ingrediente:
Cantitatile date sunt pentru 2 portii
Pentru perisoare: 350 gr piept de curcan dat la masina, 1 mana orez, 1 morcov ras, 1 ou, 1 mana pesmet, sare. Pentru sos: 1 morcov, 2 linguri smantana, 1/2 ceapa sau una mai mica, 2 linguri ulei (eu am folosit de masline), o lingurita amidon de porumb.
Mod de preparare:
Se amesteca compozitia pentru perisore, se modeleaza bilutele care se fierb in apa cu sare. Se pregateste sosul astfel: se pune uleiul la incins, se caleste ceapa si cu morcovul taiat mai maricel. Se adauga o cana de supa in care au fiert perisoarele se se lasa pana se inmoaie morcovul. Se adauga smantana, se leaga cu amidon si se adauga perisoarele la sos. Se mai dau in 2 clocote. Se orneaza cu patrunjel verde.
Nu exista comentarii la acest articol!
Adaugati un comentariu!ALTE RETETE CULINARE DIN CATEGORIA: Retete cu carne de curcan
Alte retete culinare din categoria Retete cu carne de curcan

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.
trimite o reteta
Follow @La_Baguette
Ne gasesti si pe