Piept de curcan cu pere si migdale


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-curcan » Piept de curcan cu pere si migdale


Piept de curcan cu pere si migdale

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: Simona_22


Reteta vizualizata de: 1363 ori

Vezi toate retetele bucatarului (399)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de luni
Meniul de miercuri
Meniul de marti
Meniul de vineri


Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

 4 fasii piept de curcan, 1 para, 80 g fulgi de migdale, 80 g zahar, 2 felii de paine, condimente, legume: broccoli, conopida, morcov, pastarnac, mazare, boabe porumb.


Mod de preparare:

Pieptul de curcan il batem bine, il condimentan si il prajim pe gratar. Cele doua felii de paine si para, pe care o taiem feliute, se pun pe gratar si se rumenesc. Legumele le facem la aparatul de gatit cu aburi. Luam apoi fasia de piept de curcan, asezam pe ea o felie de para si o rulam. Asezam pe un platou feliile de paine in cruce si asezam pe ele rulourile. De jur imprejur adaugam legumele. Intr-o tigaie punem zaharul si migdalele, lasam sa se topeasca un pic zaharul, adaugam esenta de rom si un pic de zahar brun si amestecam pana se obtine un sos mai gros. Sosul astfel obtinut se presara peste pieptul de curcan si legume. Decoram apoi cu cativa fulgi de migdale simpli.



0
Comentarii si intrebari la: Piept de curcan cu pere si migdale

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Piftie de curcan

Toata carnea se spala si se curata foarte bine, eventual se parleste la flacara aragazului....

Terina de curcan

Pieptul de curcan se taie in fasii, se sareaza si se pipereaza. Se topeste untul in tigaie,...

Chiftele de curcan umplute cu ciuperci in sos de rosii

Intr-un bol punem carnea tocata de curcan, morcovul tocat foarte marunt,usturoiul zdrobit,...

Pulpa de curcan cu piure de avocado

Din sosul de soia, sosul chili, zeama de la jumatate de lamaie, cateva seminte de rodie,...

Ardei umpluti

Carnea de curcan se da prin masina de tocat. Ceapa taiata marunt se caleste in ulei si, cand...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...