Pulpa de curcan cu piure de avocado


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-curcan » Pulpa de curcan cu piure de avocado


Pulpa de curcan cu piure de avocado

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: Simona_22


Reteta vizualizata de: 1334 ori

Vezi toate retetele bucatarului (399)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de joi
Meniul de duminica


Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

pulpa de curcan (eu am folosit jumatate)
1 avocado
1 lamaie verde
seminte de rodie
4 linguri smantana
3 linguri sos de soia
3 linguri sos chilli
o lingurita boia de ardei
oregano
rozmarin
sare, piper


Mod de preparare:

Din sosul de soia, sosul chili, zeama de la jumatate de lamaie, cateva seminte de rodie, rozmarin si oregano facem o marinata in care adaugam pupla de curcan condimentata si unsa cu boia de ardei si lasam 30 de minute la marinat. Intr-o tava unsa cu ulei punem carnea de curcan, o cana cu apa si cateva frunze de patunjel tocate marunt si dam la cuptor pentru 30- 35 minute. Din avocado (curatat), smantana si o lingurita de nucusoara se face un piure. Pe o farfurie punem piureul de avogado, pulpa de curcan si decoram cu seminte de rodie si felii de lime si frunze mici de lamaita.



0
Comentarii si intrebari la: Pulpa de curcan cu piure de avocado

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Piftie de curcan

Toata carnea se spala si se curata foarte bine, eventual se parleste la flacara aragazului....

Terina de curcan

Pieptul de curcan se taie in fasii, se sareaza si se pipereaza. Se topeste untul in tigaie,...

Chiftele de curcan umplute cu ciuperci in sos de rosii

Intr-un bol punem carnea tocata de curcan, morcovul tocat foarte marunt,usturoiul zdrobit,...

Piept de curcan cu pere si migdale

Pieptul de curcan il batem bine, il condimentan si il prajim pe gratar. Cele doua felii de...

Ardei umpluti

Carnea de curcan se da prin masina de tocat. Ceapa taiata marunt se caleste in ulei si, cand...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...