Pulpa de curcan umpluta cu mere si morcovi


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-curcan » Pulpa de curcan umpluta cu mere si morcovi


Pulpa de curcan umpluta cu mere si morcovi

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: 27ralu


Reteta vizualizata de: 1672 ori

Vezi toate retetele bucatarului (261)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de vineri
Meniul de marti


Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 4 portii

1 legatura rozmarin, 150 gr morcovi, 1 mar, 1 ceapa, 2 linguri unt, sare, piper, 3 linguri mustar, 1 pulpa de curcan de circa 600 gr (partea superioara), 2 linguri suc de mere.


Mod de preparare:

Se curata de coaja morcovii si marul si se dau pe razatoarea mica. Se curata ceapa, se taie cubulete si se caleste in unt fierbinte. Se adauga morcovii si marul si se inabusa impreuna 5 minute. Se condimenteaza, se adauga mustarul si putin rozmarin. Se desface carnea de pe os, se unge cu suc de mere, se presara cu sare, piper si frunze de rozmarin tocate. Se intinde umplutura peste carne, se ruleaza, se fixeaza cu scobitori, se inveleste in folie de aluminiu si se da la cuptor cam o ora. Se scoate apoi rulada din folie si se frige pe gratar 30 de minute, intorcand-o pe toate partile. Pofta buna!



0
Comentarii si intrebari la: Pulpa de curcan umpluta cu mere si morcovi

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Piftie de curcan

Toata carnea se spala si se curata foarte bine, eventual se parleste la flacara aragazului....

Terina de curcan

Pieptul de curcan se taie in fasii, se sareaza si se pipereaza. Se topeste untul in tigaie,...

Chiftele de curcan umplute cu ciuperci in sos de rosii

Intr-un bol punem carnea tocata de curcan, morcovul tocat foarte marunt,usturoiul zdrobit,...

Pulpa de curcan cu piure de avocado

Din sosul de soia, sosul chili, zeama de la jumatate de lamaie, cateva seminte de rodie,...

Piept de curcan cu pere si migdale

Pieptul de curcan il batem bine, il condimentan si il prajim pe gratar. Cele doua felii de...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...