Snitel de curcan


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-curcan » Snitel de curcan


Snitel de curcan

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: tudora_tanase


Reteta vizualizata de: 1471 ori

Vezi toate retetele bucatarului (349)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de miercuri


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 4 portii

4 felii de carne de curcan (180 gr fiecarere), 1 legatura ierburi de sezon, 4 linguri ulei de alune, 2 linguri suc de lamaie , sare, piper proaspat macinat.


Mod de preparare:

Snitelele se tamponeaza cu un servetel. Ierburile se taie marunt, iar uleiul se amesteca cu sucul de lamaie si cu ierburile. Se asaza snitelele in marinata si se pun pt 2-3 ore in frigider. Se intorc de cateva ori. Se preincalzeste gratarul. Snitelele se scurg si se frig pe gratar cca 8 min pe fiecare parte, intorcandu-le de mai multe ori.



0
Comentarii si intrebari la: Snitel de curcan

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Piftie de curcan

Toata carnea se spala si se curata foarte bine, eventual se parleste la flacara aragazului....

Terina de curcan

Pieptul de curcan se taie in fasii, se sareaza si se pipereaza. Se topeste untul in tigaie,...

Chiftele de curcan umplute cu ciuperci in sos de rosii

Intr-un bol punem carnea tocata de curcan, morcovul tocat foarte marunt,usturoiul zdrobit,...

Pulpa de curcan cu piure de avocado

Din sosul de soia, sosul chili, zeama de la jumatate de lamaie, cateva seminte de rodie,...

Piept de curcan cu pere si migdale

Pieptul de curcan il batem bine, il condimentan si il prajim pe gratar. Cele doua felii de...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...