Gasca cu castraveciori acrii


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-gasca-si-rata » Gasca cu castraveciori acrii


Gasca cu castraveciori acrii

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: luana06


Reteta vizualizata de: 2409 ori

Vezi toate retetele bucatarului (604)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mare

Ingrediente:

1 gasca, 4 linguri ulei, 1 ceapa, 6 castraveciori acrii in saramura, verdeata, jumatate de lingura de faina, suc de rosii.


Mod de preparare:

Se spala gasca, se taie bucati si se pune cu ceapa taiata mic intr-o cratita cu ulei sa fiarba acoperit pana se inmoaie castraveciorii. Se tin in apa sa se desareze, apoi se curata si se taie bucati mai mici si subtiri cand carnea este aproape gata, se pun castraveciorii, verdeata, faina si sucul de rosii, lasam sa fiarba si sa scada sa ramana sos.



0
Comentarii si intrebari la: Gasca cu castraveciori acrii

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Friptura de iepure in sos de vin rosu

Carnea de iepure se portioneaza,se spala si se lasa pentru cateva minute pe un servet curat....

Friptura de rata cu prune uscate si nuci

Din ulei de masline, sos de soia, maghiran, rozmarin, boabe de coriandru zdrobite facem o...

Rata cu suc de rosii si lamaie

Rata se transeaza, dupa care se curata. Ceapa tocata se caleste cateva minute, apoi se adauga...

Piept de rata caramelizat

Dezosam pieptul de rata si crestam pe partea cu pielita in diagonala. Turnam sosul de soia...

Porumbei milanezi umpluti

Se curata, se spala porumbeii, se da un praf de sare si se umplu cu: 150gr de unt freacat...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...