Cina ieftina cu carne de miel


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-miel » Cina ieftina cu carne de miel


Cina ieftina cu carne de miel

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: sasangelica


Reteta vizualizata de: 903 ori

Vezi toate retetele bucatarului (735)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de sambata
Meniul de marti
Meniul de sambata


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 2 portii

200 g carne de miel fara os, 2 linguri de faina alba, 1 ceapa potrivita, 1 radacina de pastarnac, 3 catei de usturoi, 3 cartofi potriviti, sare, piper, 1 legatura frunze de rozmarin, 2 linguri de ulei, apa.


Mod de preparare:

Se taie carnea de miel bastonase subtiri, se trece prin faina si se prajeste in ulei pe toate partile. Se scoate si se pastreaza la cald. In uleiul ramas se caleste ceapa taiata julien, pastarnacul taiat feliute subtiri, usturoiul taiat in jumatati, se adauga rozmarinul tocat marunt, carnea cu sosul pe care l-a lasat, sare si piper. Se pun cartofii taiati cubulete, se acopera cu apa, se pune capac la cratita si se da la cuptor la foc mic cel putin o ora. Mancarea e gata atunci cand legumele s-au inmuiat bine, iar carnea este frageda. Sa aveti pofta!



0
Comentarii si intrebari la: Cina ieftina cu carne de miel

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Tocanita de oaie la ceaun

Pentru tocanita am opărit carnea în apă cu oțet, înainte de a o pune-n ceaun....

Ciorba de miel cu leurda si lapte batut

Carnea de miel am spalat-o bine in mai multe ape, apoi am pus-o la fiert in apa rece. Am...

Drob de miel cu verdeata si leurda

Prapurele de miel l-am spalat in mai multe ape si l-am lasat intr-un vas cu apa pana am...

Drob de miel

Se spala bine organele, in mai multe ape. Se taie bucati nu foarte mici si se pun la fiert in...

Drob de miel in prapure

Speli maruntaiele de miel bine si le pui la fiert in apa cu sare. Le soti, le lasi la racit,...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...