Drob de miel



Drob de miel

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: Sim0na


Reteta vizualizata de: 834 ori

Vezi toate retetele bucatarului (370)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

2 buc bucati ficat
2 buc bucati inima
4 bucati gusa mai grasa de porc
6 oua
2 albusuri
2 legaturi ceapa verde
1 capatana usturoi uscat
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
ardei iute pisat
sare
piper
delikat


Mod de preparare:

Se spala bine organele, in mai multe ape. Se taie bucati nu foarte mici si se pun la fiert in apa. Se spumeaza bine-bine. Cand sunt aproape fierte se pune in aceeasi apa si bucatile de gusa. Cand sunt gata se taie cubulete sau se da prin masina de tocat sau robot (mie`mi place sa le vad cubulete si am rabdarea necesara sa le toc foarte marunt). Se adauga delikat, sare, piper, ardeiul, patrunjelul si mararul tocate. Se amesteca bine, apoi se adauga ceapa verde tocata si usturoiul pisat. Se amesteca bine, apoi se adauga ouale batute. Se pune in tavi (eu am impartit in 2 tavi ptr ca am avut compozitie mai mult de 1 tava... ) deasupra se pune albus de ou batut se da la cuptor la foc mic, pana este gata. Pofta mare!



0
Comentarii si intrebari la: Drob de miel

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Tocanita de oaie la ceaun

Pentru tocanita am opărit carnea în apă cu oțet, înainte de a o pune-n ceaun....

Ciorba de miel cu leurda si lapte batut

Carnea de miel am spalat-o bine in mai multe ape, apoi am pus-o la fiert in apa rece. Am...

Drob de miel cu verdeata si leurda

Prapurele de miel l-am spalat in mai multe ape si l-am lasat intr-un vas cu apa pana am...

Drob de miel in prapure

Speli maruntaiele de miel bine si le pui la fiert in apa cu sare. Le soti, le lasi la racit,...

Pulpe de miel cu sos de miere, rozmarin si lamaie

Pulpe de miel cu sos de miere, rozmarin si lamaie gatit la cuptor si servit cu o garnitura...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...