Drob de miel



Drob de miel

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: manolecarmen


Reteta vizualizata de: 1483 ori

Vezi toate retetele bucatarului (33)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de luni
Meniul de miercuri
Meniul de joi
Meniul de vineri


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

m?„?’runtaiele de la un miel (ficat, inim?„?’, rinichi, pl?„?’mâni), 3 leg?„?’turi ceap?„?’ verde, 1 leg?„?’tur?„?’ usturoi verde, 1 leg?„?’tur?„?’ p?„?’trunjel verde, 4 ou?„?’, sare, piper, pu?…Â?in pesmet, ulei pentru uns tava, prapurele de la miel.


Mod de preparare:

Fierbi organele de miel ?…?¸i le la?…?¸i s?„?’ se r?„?’ceasc?„?’, dup?„?’ care le toci m?„?’runt (cubule?…Â?e). Toci m?„?’runt ceapa verde, usturoiul verde, p?„?’trunjelul ?…?¸i le pui peste m?„?’runtaiele tocate. Albu?…?¸urile le ba?…Â?i spum?„?’ tare, adaugi treptat g?„?’lbenu?…?¸urile ?…?¸i le torni peste m?„?’runtaie ?…?¸i verde?…Â?urile tocate. Amesteci bine ?…?¸i condimentezi cu sare ?…?¸i piper, dup?„?’ gust. Ungi o form?„?’ termorezistent?„?’ sau o tav?„?’ cu ulei ?…?¸i o tapetezi cu pu?…Â?in pesmet. A?…?¸ezi jum?„?’tate din prapure în form?„?’, îmbr?„?’când-o cât po?…Â?i, torni compozi?…Â?ia ?…?¸i acoperi cu cealalt?„?’ jum?„?’tate de prapure. Introduci forma la cuptor pentru 30-40 de minute, la foc potrivit.



0
Comentarii si intrebari la: Drob de miel

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Tocanita de oaie la ceaun

Pentru tocanita am opărit carnea în apă cu oÈ›et, înainte de a o pune-n ceaun....

Ciorba de miel cu leurda si lapte batut

Carnea de miel am spalat-o bine in mai multe ape, apoi am pus-o la fiert in apa rece. Am...

Drob de miel cu verdeata si leurda

Prapurele de miel l-am spalat in mai multe ape si l-am lasat intr-un vas cu apa pana am...

Drob de miel

Se spala bine organele, in mai multe ape. Se taie bucati nu foarte mici si se pun la fiert in...

Drob de miel in prapure

Speli maruntaiele de miel bine si le pui la fiert in apa cu sare. Le soti, le lasi la racit,...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...