Friptura de miel cu ciuperci


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-miel » Friptura de miel cu ciuperci


Friptura de miel cu ciuperci

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 1118 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de vineri


Intreaba bucatarul

Ingrediente:


Mod de preparare:

Carnea se taie felii si se rumeneste in ulei.
Se scot feliile pe o farfurie, dupa care se toaca ceapa si ciupercile si se calesc in uleiul ramas de la carne, cu vasul acoperit.
Cand ciupercile s-au inmuiat, se adauga sare, piper, verdeata tocata si un pahar de vin alb.
Se pune carnea peste ciuperci si se acopera cu apa calda.
Se lasa pe foc mic sa scade si cand este aproape gata se acreste mancarea cu zeama de la 1/2 lamaie.
Se serveste cu smantana turnata deasupra si cu mamaliguta calda



0
Comentarii si intrebari la: Friptura de miel cu ciuperci

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Drob de miel in prapure

Speli maruntaiele de miel bine si le pui la fiert in apa cu sare. Le soti, le lasi la racit,...

Pulpe de miel cu sos de miere, rozmarin si lamaie

Pulpe de miel cu sos de miere, rozmarin si lamaie gatit la cuptor si servit cu o garnitura...

Pastrama de berbecut

Noi am sacrificat un berbecut, iar toata carnea am folosit-o la pastrama. , deci a fost...

Drob de miel, varianta de vara

Ceapa am tocat-o marunt si am calit-o in putin ulei, lasand-o pana s-a inmuiat. Am dat...

Friptura de miel cu rosii la cuptor

Carne de miel am condimentat-o cu sare, cimbru si piperul boabe. Am pus carnea intr-o tava...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...