Retete cu carne de miel


Retete cu carne de miel


Alune
Ardei
Bacon
Bame
Berbecut
Bors
Branza
Busuioc
Cartofi
Cascaval
Ceapa
Ceapa verde
Ciuperci
Creier de porc
Faina
Fasole
Fasole verde
Ficat de pui
Ficat de vita
Gogosar
Hrean
Iaurt
Lamaie
Lapte
Malai
Masline
Mazare
Miel
Miere
Morcovi
Nuci
Oaie
Oregano
Orez
Oua
Pastarnac
Porc
Portocale
Pui
Raci
Rosii
Rozmarin
Salvie
Smantana
Spanac
Stafide
Stevie
Telina
Unt
Usturoi
Varza
Vinete
Vita

Au fost gasite: 113 inregistrari



Crochete turcesti de berbec

Se fierbe carnea de berbec cu zarzavatul, 30gr ulei, vin si sare. Cand zeama a scazut, se pune...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de alinam

Pulpa de miel umpluta

Se calesc intr-un amestec de unt si ulei de masline ciupercile feliate subitre. Se pune peste...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de alinam

Chiftele din miel cu sos de vinete

Carnea de miel se amesteca cu roznmarinul tocat, coriandrul macinat, coaja de portocala rasa,...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Cina ieftina cu carne de miel

Se taie carnea de miel bastonase subtiri, se trece prin faina si se prajeste in ulei pe toate...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Carne de miel cu stevie

Cureti un 1 kg costita de miel si o tai bucati pe care le rumenesti in unt cald. Acoperi cu apa...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de alinam

Carne de miel cu tarhon

Carnea se spala si se taie bucati, apoi se rumeneste in ulei incins. Cand carnea s-a rumenit, se...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de alinam

Carne de miel cu spanac

Se spala carnea si se taie felii groase, apoi se caleste in unt. Separat se pregateste spanacul,...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de alinam

Friptura de miel glasata

Se scot oasele de la carne, se spala carnea in mai multe ape reci, dupa care se impaneaza cu...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de alinam

Pulpa de berbec impanata

Pulpa se spala in mai multe ape reci, se curata de oase si de pielite, se desface cu lama...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de alinam

Cotlete de berbec cu sos de ciuperci

Se spala cotletele, se bat usor cu ciocanul de bucatarie si se prajesc in ulei incins. Se lasa...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de alinam

Frigarui din carne de berbec

Carnea se pune intr-un vas mare si se opareste cu apa clocotita ca sa isi piarda mirosul. Se...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de alinam

Costita de berbec

Costita se curata de pielite si de oase si se tine o ora in apa rece cu o lingura de otet ca sa...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de alinam

Jigot de oaie

Se spala carnea, se scoate osul, se desface cu lama unui cutit ascutit pe latul pulpei pana cand...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de alinam

Cotlete de oaie orientale

Cotletele se spala, se usuca intr-un prosop de hartie si se pun la fript pe un gratar....

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de alinam

Frigarui imbatate

Se aseaza carnea intr-un castron, se condimenteaza si apoi se adauga vinul. Se lasa la macerat...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de martin.adina

Cotlete de miel la gratar

Se taie 12 cotlete se bat putin cu ciocanul pentru snitele, se ung cu miere, unt, se adauga sare...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de martin.adina

Muschi de miel cu smantana

Muschiul se spala si se sterge cu un prosop de hartie. Se taie felii groase care se pun in ulei...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de alinam

Miel haiducesc

Mielul se taie, se scot intestinele si maruntaiele, se lasa cu blana sau se jupoaie si se frige...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de alinam

Ghiudem

Carnea se curata de oase si de grasime, se trece prin masina de tocat si se lasa intr-un vas...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de alinam

Pastrama de oaie

Carnea se curata de oase si grasime, apoi se taie bucati mari de 1kg, groase doar de 4cm. Se...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de alinam



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Tocanita de oaie la ceaun

Pentru tocanita am opărit carnea în apă cu oțet, înainte de a o pune-n ceaun....

Ciorba de miel cu leurda si lapte batut

Carnea de miel am spalat-o bine in mai multe ape, apoi am pus-o la fiert in apa rece. Am...

Drob de miel cu verdeata si leurda

Prapurele de miel l-am spalat in mai multe ape si l-am lasat intr-un vas cu apa pana am...

Drob de miel

Se spala bine organele, in mai multe ape. Se taie bucati nu foarte mici si se pun la fiert in...

Drob de miel in prapure

Speli maruntaiele de miel bine si le pui la fiert in apa cu sare. Le soti, le lasi la racit,...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...