Sis kebab



Sis Kebab

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: tudora_tanase


Reteta vizualizata de: 1942 ori

Vezi toate retetele bucatarului (349)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de joi
Meniul de vineri
Meniul de sambata


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Turcia
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

1 kg pulpa de miel (fara os)
3 rosii
5 ardei grasi
2 cepe
100 ml lapte
100 ml ulei
sare si piper rasnit
bete pentru frigarui


Mod de preparare:

Carnea se taie in cuburi cu latura de 2 cm. Ceapa se da pe razatoare, se stoarce si se pastreaza zeama. Se amesteca laptele, uleiul, zeama de ceapa si piperul. Se pun bucatile de carne intr-un bol si se toarna peste ele sosul de mai sus. Se acopera vasul, se pune la frigider si se lasa la macerat cca 12 ore (peste noapte). Rosiile se curata de seminte si se taie in cuburi, ardeii se curata de asemenea de seminte si de vinisoare si se taie in patrate. Se infig in fiecare frigare, alternativ, bucati de carne, rosie si ardei. Se pun la fript pe gratar lasandu-le cateva minute pe fiecare parte. Se servesc fierbinti cu diverse garnituri.



0
Comentarii si intrebari la: Sis Kebab

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Tocanita de oaie la ceaun

Pentru tocanita am opărit carnea în apă cu oțet, înainte de a o pune-n ceaun....

Ciorba de miel cu leurda si lapte batut

Carnea de miel am spalat-o bine in mai multe ape, apoi am pus-o la fiert in apa rece. Am...

Drob de miel cu verdeata si leurda

Prapurele de miel l-am spalat in mai multe ape si l-am lasat intr-un vas cu apa pana am...

Drob de miel

Se spala bine organele, in mai multe ape. Se taie bucati nu foarte mici si se pun la fiert in...

Drob de miel in prapure

Speli maruntaiele de miel bine si le pui la fiert in apa cu sare. Le soti, le lasi la racit,...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...