Tocanita de oaie la ceaun


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-miel » Tocanita de oaie la ceaun


Tocanita de oaie la ceaun

Rating   ( 1 voturi)

5 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: anaantonie


Reteta vizualizata de: 977 ori

Vezi toate retetele bucatarului (1191)

Intreaba bucatarul
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Carne de oaie
4 ardei
5 rosii
2 ceape
vin
cimbru
busuioc
untura
sare
piper


Mod de preparare:

Pentru tocanita am opărit carnea în apă cu oțet, înainte de a o pune-n ceaun. Asta pe de o parte pentru a-i închide porii, pe de altă parte pentru a-i mai lua din iz. Am puns untura la topit in ceaun, am adaugat ceapa maruntita, ardeiul tocat, apoi rosiile, carnea de oaie, apa. Se pune si vin. Se adauga sare si piper, firele de cimbru si busuioc. Se completeaza mereu cu apa. La sfarsit, cam cu 30 de minute inainte se adauga rosiile date pe razatoare. Carnea trebuie sa fiarba aproximativ 3 ore. Pofta buna!



0
Comentarii si intrebari la: Tocanita de oaie la ceaun

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Ciorba de miel cu leurda si lapte batut

Carnea de miel am spalat-o bine in mai multe ape, apoi am pus-o la fiert in apa rece. Am...

Drob de miel cu verdeata si leurda

Prapurele de miel l-am spalat in mai multe ape si l-am lasat intr-un vas cu apa pana am...

Drob de miel

Se spala bine organele, in mai multe ape. Se taie bucati nu foarte mici si se pun la fiert in...

Drob de miel in prapure

Speli maruntaiele de miel bine si le pui la fiert in apa cu sare. Le soti, le lasi la racit,...

Pulpe de miel cu sos de miere, rozmarin si lamaie

Pulpe de miel cu sos de miere, rozmarin si lamaie gatit la cuptor si servit cu o garnitura...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...