Chiftele de creier


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-porc » Chiftele de creier


Chiftele de creier

Rating   ( 1 voturi)

1 1

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 1105 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 2 portii

creier de porc proaspat
100 gr de faina
1 ou
pesmet
sare
piper
1 mana de patrunjel tocat
2 castraveti murati


Mod de preparare:

Creierul de porc se tine in apa rece cateva ore, dupa care se fierbe in apa cu putina sare. Dupa ce a fiert, se scurge si se toaca in bucati mai mici. Oul se bate si se amesteca cu sare si piper. Bucatile de creier se trec prin faina, ou si pesmet.
Se prajesc in ulei incins pana cand se rumenesc. Se scot pe o farfurie acoperita cu servete de hartie si se lasa un pic sa se scurga uleiul. Se serveste cald, cu patrunjel tocat deasupra si impreuna cu felii de castraveti murati.



0
Comentarii si intrebari la: Chiftele de creier

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pulpa de porc la cuptor

Carnea o spalam bine dupa care o taiem felii. Intr-un castron amestecam mustarul, sarea,...

Mancare de fasole cu afumatura

Fasolea se inmoaie peste noapte. Punem la fiert intr-o oala fasolea cu apa, in alta oala...

Carne de porc in crusta de ierburi

Se condimenteaza carnea de porc cu sare grunjoasa, piper si cateva frunze de rozmarin tocat....

Slanina la saramura

Apa se lasa sa dea in clocot o singura data. Apoi se adauga sarea, piperul, cimbrul, foile de...

Crenvusti in aluat

Mai intai ne ocupam de drojdie, pe care o frecam impreuna cu zaharul, folosidn o lingura de...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...