Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-porc » Chiftele de creier
Chiftele de creier
Rating ( 1 voturi)
Reteta trimisa de: admin
Reteta vizualizata de: 2133 ori
Vezi toate retetele bucatarului (526)Intreaba bucatarul
Grad de dificultate: mediu
Ingrediente:
Cantitatile date sunt pentru 2 portii
creier de porc proaspat
100 gr de faina
1 ou
pesmet
sare
piper
1 mana de patrunjel tocat
2 castraveti murati
Mod de preparare:
Creierul de porc se tine in apa rece cateva ore, dupa care se fierbe in apa cu putina sare. Dupa ce a fiert, se scurge si se toaca in bucati mai mici. Oul se bate si se amesteca cu sare si piper. Bucatile de creier se trec prin faina, ou si pesmet.
Se prajesc in ulei incins pana cand se rumenesc. Se scot pe o farfurie acoperita cu servete de hartie si se lasa un pic sa se scurga uleiul. Se serveste cald, cu patrunjel tocat deasupra si impreuna cu felii de castraveti murati.
Nu exista comentarii la acest articol!
Adaugati un comentariu!ALTE RETETE CULINARE DIN CATEGORIA: Retete cu carne de porc
Alte retete culinare din categoria Retete cu carne de porc

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.
trimite o reteta
Follow @La_Baguette
Ne gasesti si pe