Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-porc » Chiftelute de carne
Chiftelute de carne
Rating ( 0 voturi)
Reteta trimisa de: admin
Reteta vizualizata de: 1641 ori
Vezi toate retetele bucatarului (526)Aceasta reteta face parte din meniul:
Meniul de duminicaIntreaba bucatarul
Grad de dificultate: mediu
Ingrediente:
200 gr de carne de porc slaba, tocata
200 gr de carne de vita tocata
200 gr franzela
1 ceapa mica
1 mana de patrunjel
1 mana de marar
cimbru
100 gr de faina
piper
sare
2 oua
ulei
Mod de preparare:
Painea se inmoaie in putina apa, se scurge si se trece prin masina de tocat carne. Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei, la foc mic. Carnea se pune intr-un castron mai incapator, se adauga ceapa, painea, ouale, cimbrul, verdeata tocata marunt, piper si sare. Se pun si cativa stropi de apa si se amesteca compozitia.
Se formeaza chiftelute rotunde de marimea unei nuci, se tavalesc prin faina, dupa care se scutura pentru indepartarea fainii in exces si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Se scut pe un platou acoperit cu cateva straturi de servete de hartie, pentru a se scurge bine de ulei. Se pot servi fierbinti sau reci, simple sau impreuna cu piure din cartofi.
Nu exista comentarii la acest articol!
Adaugati un comentariu!ALTE RETETE CULINARE DIN CATEGORIA: Retete cu carne de porc
Alte retete culinare din categoria Retete cu carne de porc

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.
trimite o reteta
Follow @La_Baguette
Ne gasesti si pe