Ciorba din oase de porc


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-porc » Ciorba din oase de porc


Ciorba din oase de porc

Rating   ( 1 voturi)

3 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: daniela-86


Reteta vizualizata de: 985 ori

Vezi toate retetele bucatarului (498)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de joi


Intreaba bucatarul
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

6 oase mari cu carne
2 morcovi
1 ardei rosu
1 ardei verde
1 pastarnac
cartofi
2 cepe
2 linguri pasta de tomate
2 rosii
patrunjel
leustean
sare
piper
bors acru
1 ou
100 ml smantana


Mod de preparare:

Carnea spalata bine o punem la fiert in apa fierbinte,o fierbem cateva clocote dupa care aruncam apa,trecem carnea pe sub un jet de apa, punem carnea din nou la fiert in apa cu putina sare si lu-am spuma de cate ori este nevoie. Intre timp intr-o tigaie calim ceapa tocata marunt intr-o lingura de untura(sau ulei)adaugam morcovul dat prin razatoarea mica,calim putin dupa care adaugam ardeii tocati marunt si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam 1 pahar apa,rosiile tocate si pasta de tomate. Amestecam si lasam putin pe foc dupa care adaugam in vasul cu carne,adaugam pastarnacul tocat marunt si cartofii taiati cuburi, cand cartofii sunt fierti adaugam borsul acru(dupa gust)leusteanul tocat marunt,sare,piper dupa gust si mai lasam cateva minute pe foc, la final am batut un ou cu smantana si putina zeama de la ciorba,adaugam si patrunjelul verde tocat si adaugam in ciorba.



0
Comentarii si intrebari la: Ciorba din oase de porc

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Impanat de tarabostes

Se ia muschiuletul, se fasoneaza, dupa care se fac mici buzunarase din loc in loc care se...

Coaste de porc la cuptor

Coastele de porc le spalam si le stergem cu un prosop de bucatarie, intr-un bol mai mare...

Fasole frecata cu ciolan afumat

Se spala fasolea si se pune la inmuiat in apa rece aproximativ 3 ore. Se schimba apa, se pune...

Friptura de porc cu alune

Carnea se curata de eventualele pielite si se taie pe trei sfeturi, se umple cu 100 g frunze...

Fasole cu carnati

Se pune fasolea intr-o oala cu apa, cam 8-9 ore, ca sa iasa toxinele din ea. Apa se schimba...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...