Coaste de porc la cuptor


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-porc » Coaste de porc la cuptor


Coaste de porc la cuptor

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: daniela-86


Reteta vizualizata de: 703 ori

Vezi toate retetele bucatarului (498)

Intreaba bucatarul

Ingrediente:

1 kg coaste de porc
sare
piper
oregano
rozmarin
boia de ardei
100 ml vin
1 lingura sos de soia
4 catei usturoi
3 linguri de mustar
2 linguri soia
1 lingurita miere de albine
100 ml vin
condimente pentru porc


Mod de preparare:

Coastele de porc le spalam si le stergem cu un prosop de bucatarie, intr-un bol mai mare adaugam ,vinul. Sare. Piper,oregano,rozmarinboia de ardei,1 lingura sos de soia,usturoiul pisat,rozmarin amestecam si adaugam coastele de porc,amestecam bine,acoperim si lasam cateva ore la marinat. Intr-o tigaie cu putin ulei de masline prajim carnea pe ambele parti pana ce se rumesc putin. Le scoatem intr-o tava pe care am unso cu ulei(acoperim tava pana ce terminam carnea de prajit) in alt bol amestecam mustarul cu vinul,soia,mierea de albine,oregano,condimente pentru porc si turnam amestecul peste carne. Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam tava la cuptorul incalzit 30-40 min.



0
Comentarii si intrebari la: Coaste de porc la cuptor

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Impanat de tarabostes

Se ia muschiuletul, se fasoneaza, dupa care se fac mici buzunarase din loc in loc care se...

Ciorba din oase de porc

Carnea spalata bine o punem la fiert in apa fierbinte,o fierbem cateva clocote dupa care...

Fasole frecata cu ciolan afumat

Se spala fasolea si se pune la inmuiat in apa rece aproximativ 3 ore. Se schimba apa, se pune...

Friptura de porc cu alune

Carnea se curata de eventualele pielite si se taie pe trei sfeturi, se umple cu 100 g frunze...

Fasole cu carnati

Se pune fasolea intr-o oala cu apa, cam 8-9 ore, ca sa iasa toxinele din ea. Apa se schimba...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...