Coltunasi cu carne de porc


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-porc » Coltunasi cu carne de porc


Coltunasi cu carne de porc

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 1711 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 2 portii

300 gr carne de porc slaba tocata
1 ceapa
4 oua
sare
piper
100 ml lapte
250 gr faina
1 lingura ulei


Mod de preparare:

Se face un aluat din faina, lapte caldut, 2 oua si putina sare. Se framanta si se pune in frigider 10 minute. Intre timp, se pregateste umplutura: intr-o tigaie se caleste ceapa tocata marunt, se adauga carnea, sare si piper. Se lasa la foc mic cateva minute, pana cand carnea se strange. Se stinge focul si se pune carnea intr-un castron. Dupa ce s-a racit, se adauga cele 2 oua si se amesteca bine. Se gusta de sare si piper. Din aluatul facut mai devreme se intinde o foaie mai groasa, din care se taie cu un cutit patrate cu latura de aprox. 5 cm. In fiecare patrat se pune cate o lingura de carne. Se pliaza coca peste carne, formand niste triunghiuri. Se lipesc marginile apasand bine cu degetele. Coltunasii se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare. Se lasa 15 minute. Se scot cu o spumiera si se servesc fierbinti.



0
Comentarii si intrebari la: Coltunasi cu carne de porc

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Impanat de tarabostes

Se ia muschiuletul, se fasoneaza, dupa care se fac mici buzunarase din loc in loc care se...

Coaste de porc la cuptor

Coastele de porc le spalam si le stergem cu un prosop de bucatarie, intr-un bol mai mare...

Ciorba din oase de porc

Carnea spalata bine o punem la fiert in apa fierbinte,o fierbem cateva clocote dupa care...

Fasole frecata cu ciolan afumat

Se spala fasolea si se pune la inmuiat in apa rece aproximativ 3 ore. Se schimba apa, se pune...

Friptura de porc cu alune

Carnea se curata de eventualele pielite si se taie pe trei sfeturi, se umple cu 100 g frunze...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...