Costita de porc caramelizata


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-porc » Costita de porc caramelizata


Costita de porc caramelizata

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: Simona_22


Reteta vizualizata de: 883 ori

Vezi toate retetele bucatarului (399)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 2 portii

1 buc coasta de porc, 5 linguri miere, 2 cm radacina ghimbir, 2 catei de usturoi, 2 linguri piper boabe mozaic, 50 ml sos de soia, 50 ml ulei, cimbru verde, sare.


Mod de preparare:

Intr-un bol mai mare se amesteca mierea, ghimbirul ras, usturoiul zdobit, sosul de soia si piperul usor maruntit. Asezam coasta de porc in vas si ungem foarte bine pe ambele parti cu acest amestec. Se acopera vasul si lasam la marinat timp de o ora. Intr-o tava stropita cu ulei adaugam coasta de porc, cateva fire de cimbru verde, restul de marinata si dam la cuptor timp de 35 -40 minute, timp in care mai intoarcem coasta sa se rumeneasca bine pe ambele parti. Se serveste alaturi de felii de dovleac copt.



0
Comentarii si intrebari la: Costita de porc caramelizata

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Creier pane

Se pune creierul de porc intr-un vas cu apa si se lasa aproximativ doua ore pentru a iesi...

Sarmale cu afumatura

Speli varza, desfaci foile, scoti nervurile mai tari si le tai bucati. Treci carnea si ceapa...

Friptura suculenta

Usturoiul se curata, se piseaza si se intinde pe partea exterioara a carnii. Se presara si...

Pulpa de porc la cuptor

Carnea o spalam bine dupa care o taiem felii. Intr-un castron amestecam mustarul, sarea,...

Mancare de fasole cu afumatura

Fasolea se inmoaie peste noapte. Punem la fiert intr-o oala fasolea cu apa, in alta oala...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...