Cotlete de porc cu orez


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-porc » Cotlete de porc cu orez


Cotlete de porc cu orez

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 1694 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de duminica
Meniul de marti
Meniul de sambata


Intreaba bucatarul

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 6 portii

6 cotlete de porc fara os
2 cepe
150 gr de orez
sare
1 ardei gras rosu
1/2 lingurita de concentrat de legume
1/2 lingurita boia de ardei dulce
3-4 rosii
piper
ulei
1 legatura de patrunjel


Mod de preparare:

Cotletele de porc se sareaza si se pun la prajit in ulei incins intr-o cratita sau intr-o tigaie mare. Se intorc pe ambele parti si se lasa pana cand se rumenesc. Atunci se scot pe o farfurie. In uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt pana cand devine aurie. Se stinge cu o cana-doua cu apa calda, se adauga boiaua si cotletele si se lasa la foc mic sa fiarba 20-30 de minute. Se adauga ardeiul tocat, rosiile taiate bucatele si orezul fiert putin in prealabil. Se pune si concentratul de legume dizolvat intr-o cescuta de apa. Se lasa sa fiarba la foc mic inca 20-30 de minute, pana cand s-au fiert legumele. Se stinge focul, se presara piperul si o mana de patrunjel tocat. 
Se serveste cald.



0
Comentarii si intrebari la: Cotlete de porc cu orez

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Impanat de tarabostes

Se ia muschiuletul, se fasoneaza, dupa care se fac mici buzunarase din loc in loc care se...

Coaste de porc la cuptor

Coastele de porc le spalam si le stergem cu un prosop de bucatarie, intr-un bol mai mare...

Ciorba din oase de porc

Carnea spalata bine o punem la fiert in apa fierbinte,o fierbem cateva clocote dupa care...

Fasole frecata cu ciolan afumat

Se spala fasolea si se pune la inmuiat in apa rece aproximativ 3 ore. Se schimba apa, se pune...

Friptura de porc cu alune

Carnea se curata de eventualele pielite si se taie pe trei sfeturi, se umple cu 100 g frunze...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...