Cotlete de porc prajite


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-porc » Cotlete de porc prajite


Cotlete de porc prajite

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 4407 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de miercuri
Meniul de luni


Intreaba bucatarul

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 6 portii

6 cotlete de porc cu sau fara os
1 fir de cimbru
sare
piper
ulei
1 lamaie
3 frunze de salvie
ulei de masline


Mod de preparare:

Se pun urmatoarele ingrediente intr-un mojar si se pregateste o marinata: ulei de masline, frunzele de salvie, cimbru, sare, piper, zeama de la o lamaie. Se amesteca bine si cu aceasta marinata se ung bine cotletele, se pun intr-o punga cu tot cu marinata si se tin la frigider minim 2 ore. Se incinge bine uleiul intr-o tigaie si se pun la prajit la foc mijlociu cotletele, pe ambele parti, pana se rumenesc. Se scot pe un platou si se servesc calde impreuna cu piure de cartofi si salata de muraturi sau salata verde asezonata cu zeama de lamaie.



0
Comentarii si intrebari la: Cotlete de porc prajite

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Impanat de tarabostes

Se ia muschiuletul, se fasoneaza, dupa care se fac mici buzunarase din loc in loc care se...

Coaste de porc la cuptor

Coastele de porc le spalam si le stergem cu un prosop de bucatarie, intr-un bol mai mare...

Ciorba din oase de porc

Carnea spalata bine o punem la fiert in apa fierbinte,o fierbem cateva clocote dupa care...

Fasole frecata cu ciolan afumat

Se spala fasolea si se pune la inmuiat in apa rece aproximativ 3 ore. Se schimba apa, se pune...

Friptura de porc cu alune

Carnea se curata de eventualele pielite si se taie pe trei sfeturi, se umple cu 100 g frunze...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...