Felii marta cu ceafa de porc si carnati


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-porc » Felii Marta cu ceafa de porc si carnati


Felii Marta cu ceafa de porc si carnati

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: altmannmariana


Reteta vizualizata de: 1584 ori

Vezi toate retetele bucatarului (20)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de sambata
Meniul de joi


Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 2 portii

4 felii ceafa de porc, 8 felii bacon , cateva felii de carnat afumat,1 ceapa,100 gr smantana dulce ,o lingura pasta de rosii,50 grame nuca(optional,100 grame ciperci,condimente sare,piper,mustar(eu prefer iute)


Mod de preparare:

Se iau feliile de carne se bat putin si se condimenteaza.O felie se unge cu mustar se pune 2 felii de bacon si cateva felii de carnat,apoi cateva felii de ceapa se acopera cu cealalta felie si se impacheteaza in folie de aluminiu La fel se procedeaza si cu cealalta felie Se pun la cuptor 25 de minute,apoi se scot si se despacheteaza si se aseaza intr-un vas pentru cuptor si se toarna deasupra urmatorul sos : smantana se amesteca bine cu pasta de rosii se adauga nuca,ciupercile si se mai introduc la cuptor timp de 10 minute Se poate presara niste parmezan deasupra .Se servesc asa sau cu garnitura de cartofi piure



0
Comentarii si intrebari la: Felii Marta cu ceafa de porc si carnati

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Impanat de tarabostes

Se ia muschiuletul, se fasoneaza, dupa care se fac mici buzunarase din loc in loc care se...

Coaste de porc la cuptor

Coastele de porc le spalam si le stergem cu un prosop de bucatarie, intr-un bol mai mare...

Ciorba din oase de porc

Carnea spalata bine o punem la fiert in apa fierbinte,o fierbem cateva clocote dupa care...

Fasole frecata cu ciolan afumat

Se spala fasolea si se pune la inmuiat in apa rece aproximativ 3 ore. Se schimba apa, se pune...

Friptura de porc cu alune

Carnea se curata de eventualele pielite si se taie pe trei sfeturi, se umple cu 100 g frunze...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...