Friptura de porc impletita


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-porc » Friptura de porc impletita


Friptura de porc impletita

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: altmannmariana


Reteta vizualizata de: 2421 ori

Vezi toate retetele bucatarului (20)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de marti
Meniul de duminica


Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mare

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 4 portii

800 gr pulpa sau 3 bucati muschiulet de porc
sare
piper
1 lingurita cimbru
1 pahar de vin alb demisec
400 gr varza de Bruxelles
200 gr arpagic
1 lingurita chimen (optional)
40 grame unt sau margarina
2 catei de usturoi
4 linguri pasta de rosii
1 legatura patrunjel verde


Mod de preparare:

Carnea (daca e pulpa o taiem in 3 fasii egale, avand grija sa nu taiem la un capat) o condimentam cu sare, piper, cimbru si o impletim iar capetele le inchidem cu o scobitoare. O punem intr-o tigaie si o prajim repede pe amandoua partile. Punem apoi carnea intr-o forma Jena adaugam ulei si putina apa si o punem in cuptor pana se frige. Intre timp varza o curatam si o punem sa fiarba in apa in care adaugam chimen pana se inmoaie. O strecuram. Prajim in unt catei de usturoi si adaugam varza, scoatem usturoiul si punem varza deoparte. Prajim putin in ulei arpagicul, saram, piperam, adaugam vinul si lasam sa se inmoaie ceapa. Desfacem piureul de rosii cu 50 ml apa si-l adaugam peste ceapa si-l lasam sa fiarba bine. Punem friptura pe o farfurie adaugam varza si arpagicul si ca decor adaugam patrunjel verde taiat marunt.



0
Comentarii si intrebari la: Friptura de porc impletita

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Impanat de tarabostes

Se ia muschiuletul, se fasoneaza, dupa care se fac mici buzunarase din loc in loc care se...

Coaste de porc la cuptor

Coastele de porc le spalam si le stergem cu un prosop de bucatarie, intr-un bol mai mare...

Ciorba din oase de porc

Carnea spalata bine o punem la fiert in apa fierbinte,o fierbem cateva clocote dupa care...

Fasole frecata cu ciolan afumat

Se spala fasolea si se pune la inmuiat in apa rece aproximativ 3 ore. Se schimba apa, se pune...

Friptura de porc cu alune

Carnea se curata de eventualele pielite si se taie pe trei sfeturi, se umple cu 100 g frunze...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...