Legume cu carne de porc si garnitura de orez


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-porc » Legume cu carne de porc si garnitura de orez


Legume cu carne de porc si garnitura de orez

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: Simona_22


Reteta vizualizata de: 1082 ori

Vezi toate retetele bucatarului (399)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de duminica


Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

350 g carne de porc, 250 g mazare, 250 g morcovi, 200 g fasole verde pastai, 3 linguri zahar de trestie, 3 linguri sos de soia, 1 lingura amidon alimentar, 3 linguri ulei, 170 ml supa de legume, 100 g orez cu bob lung, sare de mare, piper mozaic.


Mod de preparare:

Carnea spalata se taie bucati mai mici. Se amesteca intr-un vas mai mare sosul de soia, zaharul si amidonul, se pun bucatile de carne in sos si se amesteca bine. Se lasa la marinat 15- 20 minute, la temperatura camerei. Intr-o cratita se incinge uleiul si se adauga bucatile de carne fara marinata si se prajesc timp de 4 minute amestecand continuu, pana cand se rumeneste pe toate partile. Se adauga la carne mazarea, morcovii, supa de legume, se reduce focul, se acopera vasul si se lasa timp de 10 minute. Se adauga apoi fasolea pastai, sarea, piperul si se mai fierbe 3- 4 minute. Se da focul putin mai mare, se adauga marinata si se continua fierberea 2 minute fara capac, cat sa se ingroase sosul. Separat preparam orezul (il fierbem in apa cu o lingura sos de soia ) si il servim alaturi de legume cu carnea de porc. Pofta buna!



0
Comentarii si intrebari la: Legume cu carne de porc si garnitura de orez

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Impanat de tarabostes

Se ia muschiuletul, se fasoneaza, dupa care se fac mici buzunarase din loc in loc care se...

Coaste de porc la cuptor

Coastele de porc le spalam si le stergem cu un prosop de bucatarie, intr-un bol mai mare...

Ciorba din oase de porc

Carnea spalata bine o punem la fiert in apa fierbinte,o fierbem cateva clocote dupa care...

Fasole frecata cu ciolan afumat

Se spala fasolea si se pune la inmuiat in apa rece aproximativ 3 ore. Se schimba apa, se pune...

Friptura de porc cu alune

Carnea se curata de eventualele pielite si se taie pe trei sfeturi, se umple cu 100 g frunze...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...