Macaroane cu carne


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-porc » Macaroane cu carne


Macaroane cu carne

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: luana06


Reteta vizualizata de: 430 ori

Vezi toate retetele bucatarului (604)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 2 portii

300g carne tocata de porc, 2 cepe, 1 ou, piper, sare, macaroane, verdeata tocata, 1 cescuta ulei, 1 lingura de unt, 1 pahar de sos de rosii.


Mod de preparare:

Se pun macaroanele la fiert in apa care clocoteste si se fierb 20 minute. Se scot, se clatesc cu apa rece si se scurg bine. Carnea tocata se caleste cu doua cepe tocate marunt si o cescuta de ulei. Cand carnea tocata nu mai are sos, se ia cratita de pe foc, se adauga oul, se sareaza si se pipereaza amestecul, se pun macaroanele amestecate cu carnea intr-o forma unsa cu unt, se introduce forma la cuptorul incins si se lasa jumatate de ora, dupa care se acopera cu sosul de rosii, si se mai tine in cuptor cateva minute. Mancarea se serveste calda.



0
Comentarii si intrebari la: Macaroane cu carne

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Slanina la saramura

Apa se lasa sa dea in clocot o singura data. Apoi se adauga sarea, piperul, cimbrul, foile de...

Crenvusti in aluat

Mai intai ne ocupam de drojdie, pe care o frecam impreuna cu zaharul, folosidn o lingura de...

Costita de porc cu miere

Amesteci intr-un bol toate condimentele, ceapa rasa, usturoiul zdrobit, apoi freci cu...

Mamaliga in straturi

Pentru mamaliga, se pune apa la fiert si, cand se da in clocot, se toarna malaiul in ploaie,...

Chiftele marinate

Intr-un castron amestecam carnea tocata, ceapa tocata sau razuita marunt, ouale intregi,...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...