Muschi de porc la cuptor in sos de vin


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-porc » Muschi de porc la cuptor in sos de vin


Muschi de porc la cuptor in sos de vin

Rating   ( 2 voturi)

4 2

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: postolache.violeta


Reteta vizualizata de: 6925 ori

Vezi toate retetele bucatarului (333)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de luni
Meniul de luni
Meniul de joi


Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

1 kg muschi de porc
1 litru vin alb sec
2-3 linguri ulei
1 capatana usturoi
2-3 foi de dafin
sare
piper
cimbru
rozmarin


Mod de preparare:

Se taie muschiul de porc in felii de grosimea unui deget. Se freaca bine carnea cu amestecul de condimente si se da la frigider 1-2 ore ca sa se amestece aromele.
Se unge fundul unei tavi cu ulei apoi se aseaza bucatile de muschi si se pun deasupra foile de dafin.
Se adauga vinul si se da la cuptor la foc mic circa o ora. Cand scade vinul capatand consistenta unui sos si friptura este suficient de bine facuta, se scoate din cuptor si se poate servi cu diverse garnituri. Recomand piureul de cartofi.



0
Comentarii si intrebari la: Muschi de porc la cuptor in sos de vin

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Impanat de tarabostes

Se ia muschiuletul, se fasoneaza, dupa care se fac mici buzunarase din loc in loc care se...

Coaste de porc la cuptor

Coastele de porc le spalam si le stergem cu un prosop de bucatarie, intr-un bol mai mare...

Ciorba din oase de porc

Carnea spalata bine o punem la fiert in apa fierbinte,o fierbem cateva clocote dupa care...

Fasole frecata cu ciolan afumat

Se spala fasolea si se pune la inmuiat in apa rece aproximativ 3 ore. Se schimba apa, se pune...

Friptura de porc cu alune

Carnea se curata de eventualele pielite si se taie pe trei sfeturi, se umple cu 100 g frunze...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...