Ostropel cu carne de porc


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-porc » Ostropel cu carne de porc


Ostropel cu carne de porc

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: daniela-86


Reteta vizualizata de: 998 ori

Vezi toate retetele bucatarului (498)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de marti


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

500 g pulpa de porc
2 ardei grasi
1 legatura de ceapa verde
1 ceapa
2 morcovi
100 g carne afumata
8 rosii
5 catei usturoi
sare
piper
leustean
boia de ardei dulce


Mod de preparare:

Carnea de porc o taiem bucati si o punem la fiert in apa cu sare. Spumam de cate ori este nevoie, dupa care mai lasam sa fiarba cca 5 minute. Intre timp curatam legumele: ceapa o tocam marunt, ardeii ii taiem cubulete, iar morcovul felii. Rosiile le tocam marunt (sau folosim robotul de bucatarie, in care eu am adaugat si usturoiul). Intr-o cratita calim ceapa in ulei, adaugam morcovul si ardeii si lasam sa se caleasca putin impreuna, adaugam carnea, rosiile si o cana din supa in care am fiert carnea. Cand incepe sa fiarba adaugam si carnea afumata, condimente dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic pana se ingroasa sosul. Inainte cu 5 minute sa oprim focul adaugam leusteanul tocat marunt si amestecam.



0
Comentarii si intrebari la: Ostropel cu carne de porc

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Impanat de tarabostes

Se ia muschiuletul, se fasoneaza, dupa care se fac mici buzunarase din loc in loc care se...

Coaste de porc la cuptor

Coastele de porc le spalam si le stergem cu un prosop de bucatarie, intr-un bol mai mare...

Ciorba din oase de porc

Carnea spalata bine o punem la fiert in apa fierbinte,o fierbem cateva clocote dupa care...

Fasole frecata cu ciolan afumat

Se spala fasolea si se pune la inmuiat in apa rece aproximativ 3 ore. Se schimba apa, se pune...

Friptura de porc cu alune

Carnea se curata de eventualele pielite si se taie pe trei sfeturi, se umple cu 100 g frunze...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...