Retete cu carne de porc


Retete cu carne de porc


Alune
Ardei
Bacon
Bors
Branza
Broccoli
Busuioc
Caise
Carnati
Cartofi
Cas
Cascaval
Castraveciori acri
Ceapa
Ceapa verde
Ciuperci
Conopida
Creier de porc
Dovleac
Dovlecei
Drojdie
Faina
Fasole
Fasole verde
Ficat de porc
Ficat de pui
Ghimbir
Gogosar
Gris
Gulie
Iaurt
Lamaie
Lapte
Linte
Malai
Margarina
Masline
Mazare
Mere
Miere
Morcovi
Mozzarella
Nuci
Oregano
Orez
Oua
Parmezan
Pastarnac
Paste
Pere
Porc
Portocale
Porumb
Praz
Pui
Ridichi
Rodie
Rosii
Rozmarin
Salata
Salvie
Smantana
Smochine
Spanac
Stafide
Telina
Unt
Usturoi
Varza
Varza acra
Varza de Bruxelles
Vinete
Vita

Au fost gasite: 394 inregistrari



Ardei umpluti cu carne

Ardeii se curata de seminte, se spala, se scurg de apa. Carnea se trece prin masina de tocat,...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Dovlecei umpluti cu carne

Ceapa se taie solzisori, se caleste in unt, se adauga orezul si se calesc impreuna pana orezul...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Chiftelute de carne

Painea se inmoaie in putina apa, se scurge si se trece prin masina de tocat carne. Ceapa se...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de admin

Chiftele cu sunca

Cartofii se fierb in apa cu sare cu tot cu coaja. Se curata si se trec prin masina de tocat...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de admin

Chiftele de creier

Creierul de porc se tine in apa rece cateva ore, dupa care se fierbe in apa cu putina sare. Dupa...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de admin

Cap de porc cu varza acra

Capul de porc se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare. Se aduna toata spuma cu o spumiera...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de admin

Tocanita de porc

Carnea se taie bucati potrivite si se prajeste pe ambele parti in uleiul (untura) incins, la foc...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de admin

Cotlete de porc cu orez

Cotletele de porc se sareaza si se pun la prajit in ulei incins intr-o cratita sau intr-o tigaie...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de admin

Varza cu carne la cuptor

Varza acra se toaca fideluta si se stoarce de zeama. Carnea portionata impreuna cu slanina...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de admin

Cotlete de porc prajite

Se pun urmatoarele ingrediente intr-un mojar si se pregateste o marinata: ulei de masline,...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de admin

Mancare de varza acra cu carne

Se toaca varza marunt si se pune intr-un castron. Carnea se portioneaza si se pune la...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de admin

Varza cu carne si smantana

Carnea se portioneaza si se pune intr-o cratita, in grasimea incinsa. Se lasa la foc mic,...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de admin

Tocanita din carne de porc

Carnea se curata de pielite si se taie cubulete cu latura de aprox. 3 cm. Intr-o cratita se pun...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de admin

Coltunasi cu carne de porc

Se face un aluat din faina, lapte caldut, 2 oua si putina sare. Se framanta si se pune in...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de admin



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Impanat de tarabostes

Se ia muschiuletul, se fasoneaza, dupa care se fac mici buzunarase din loc in loc care se...

Coaste de porc la cuptor

Coastele de porc le spalam si le stergem cu un prosop de bucatarie, intr-un bol mai mare...

Ciorba din oase de porc

Carnea spalata bine o punem la fiert in apa fierbinte,o fierbem cateva clocote dupa care...

Fasole frecata cu ciolan afumat

Se spala fasolea si se pune la inmuiat in apa rece aproximativ 3 ore. Se schimba apa, se pune...

Friptura de porc cu alune

Carnea se curata de eventualele pielite si se taie pe trei sfeturi, se umple cu 100 g frunze...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...