Porc dulce acrisor


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-porc » Porc dulce acrisor


Porc dulce acrisor

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: postolache.violeta


Reteta vizualizata de: 436 ori

Vezi toate retetele bucatarului (333)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 4 portii

1 kg pulpa porc, 3-4 linguri amidon, sos worchester, 2-3 linguri zahar brun, piper sichuan, sos soia, ghimbir.


Mod de preparare:

Pulpa de porc se taie cubulete mici. Punem bucatile intr-un castron si turnam peste ele sos de soia. Dam la frigider pentru doua trei ore, amestecand cand si cand. Scoatem apoi cuburile de carne si le tavalim prin amidon. Intr-un wok (sau o tigaie de teflon mai adanca ) incingem cateva linguri de ulei si prajim carnea pana se rumeneste usor. Adaugam sos de soia, zaharul brun, ghimbir, piperul sichuan, sosul worchester si completam cu aproximativ 1 pahar cu apa. Nu am dat cantitati pentru ingredientele sosului fiindca fiecare le potriveste dupa propriul gust. Lasam sa fiarba la foc mic pana capata consistenta unui sos. Noi am servit cu orez cu legume fiindca ne place foarte mult, dar merge de minune si langa niste taitei de orez.



0
Comentarii si intrebari la: Porc dulce acrisor

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pulpa de porc la cuptor

Carnea o spalam bine dupa care o taiem felii. Intr-un castron amestecam mustarul, sarea,...

Mancare de fasole cu afumatura

Fasolea se inmoaie peste noapte. Punem la fiert intr-o oala fasolea cu apa, in alta oala...

Carne de porc in crusta de ierburi

Se condimenteaza carnea de porc cu sare grunjoasa, piper si cateva frunze de rozmarin tocat....

Slanina la saramura

Apa se lasa sa dea in clocot o singura data. Apoi se adauga sarea, piperul, cimbrul, foile de...

Crenvusti in aluat

Mai intai ne ocupam de drojdie, pe care o frecam impreuna cu zaharul, folosidn o lingura de...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...