Porc dulce acrisor


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-porc » Porc dulce acrisor


Porc dulce acrisor

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: postolache.violeta


Reteta vizualizata de: 337 ori

Vezi toate retetele bucatarului (333)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 4 portii

1 kg pulpa porc, 3-4 linguri amidon, sos worchester, 2-3 linguri zahar brun, piper sichuan, sos soia, ghimbir.


Mod de preparare:

Pulpa de porc se taie cubulete mici. Punem bucatile intr-un castron si turnam peste ele sos de soia. Dam la frigider pentru doua trei ore, amestecand cand si cand. Scoatem apoi cuburile de carne si le tavalim prin amidon. Intr-un wok (sau o tigaie de teflon mai adanca ) incingem cateva linguri de ulei si prajim carnea pana se rumeneste usor. Adaugam sos de soia, zaharul brun, ghimbir, piperul sichuan, sosul worchester si completam cu aproximativ 1 pahar cu apa. Nu am dat cantitati pentru ingredientele sosului fiindca fiecare le potriveste dupa propriul gust. Lasam sa fiarba la foc mic pana capata consistenta unui sos. Noi am servit cu orez cu legume fiindca ne place foarte mult, dar merge de minune si langa niste taitei de orez.



0
Comentarii si intrebari la: Porc dulce acrisor

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Varza cu carnati

Spalam varza si o taiem cu cutitul(putem sa o dam si prin razatoare). Apoi presaram deasupra...

Pulpa de porc la cuptor, cu legume sotate

Carnea de porc am spalat-o, apoi am sters-o cu un servet. Am uns-o cu ulei de masline si cu...

Coaste de porc la cuptor cu vin si sos de ceapa si usturoi

Coastele le-am fiert putin, cat si-au lasat spuma. Intr-un castron am amestecat sucul de...

Piureu de cartofi by cristi roman, cu friptura de porc la cuptor

Carnea am condimentat-o cu cimbru, boia, sare si ardei iute pisat. Am uns-o cu putin ulei de...

Ceafa de porc aromata in bere, cu varza calita

Am amestecat mierea cu mustarul si am uns bucatile de carne. Am adaugat peste carne busuiocul...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...