Rinichi la cuptor


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-porc » Rinichi la cuptor


Rinichi la cuptor

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: alinam


Reteta vizualizata de: 674 ori

Vezi toate retetele bucatarului (686)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 3 portii

350gr rinichi de porc, 1 ceapa, 1 morcov, sare, piper boabe, 1 pahar de vin alb, 2 linguri unt, 500gr telina.


Mod de preparare:

Rinichii se curata de grasime, se taie pe ling si se oparesc cu apa clocotita. Se lasa pentru 30 de minute in apa rece, dupa care se pun intregi intr-o tava cu unt si zarzavat de supa curatat si spalat. Se acopera cu apa calda si se tine tava la cuptor 1 ora. Din cand in cand se intorc rinichi si se stropesc cu sosul din tava. Se scot pe farfurie, sosul se mai scade dupa ce s-a adaugat sare, piper macinat si vin alb, apoi se rastoarna peste rinichi si garnitura de legume sote. Se servesc fierbinti.



0
Comentarii si intrebari la: Rinichi la cuptor

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Mancare de fasole cu afumatura

Fasolea se inmoaie peste noapte. Punem la fiert intr-o oala fasolea cu apa, in alta oala...

Carne de porc in crusta de ierburi

Se condimenteaza carnea de porc cu sare grunjoasa, piper si cateva frunze de rozmarin tocat....

Slanina la saramura

Apa se lasa sa dea in clocot o singura data. Apoi se adauga sarea, piperul, cimbrul, foile de...

Crenvusti in aluat

Mai intai ne ocupam de drojdie, pe care o frecam impreuna cu zaharul, folosidn o lingura de...

Costita de porc cu miere

Amesteci intr-un bol toate condimentele, ceapa rasa, usturoiul zdrobit, apoi freci cu...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...