Tocanita din carne de porc


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-porc » Tocanita din carne de porc


Tocanita din carne de porc

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 1102 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

600 gr carne de porc slaba
3 cepe mari
1 lingura mare de bulion
1/2   ardei gras
ulei sau 2 linguri de untura/
3 catei de usturoi
1 legatura de patrunjel
sare
piper


Mod de preparare:

Carnea se curata de pielite si se taie cubulete cu latura de aprox. 3 cm. Intr-o cratita se pun cateva linguri de ulei si se adauga carnea. Se acopera si se lasa cateva minute la foc mic. Peste carne se adauga ceapa, ardeiul si usturoiul tocate marunt si se mai lasa 2-3 minute pana cand ceapa devine sticloasa. Atunci se pune bulionul, se amesteca si treptat se adauga jumatate de litru de apa. Se sareaza si se pipereaza. Se lasa la fiert pana cand carnea s-a inmuiat. Spre sfarsit se da la cuptor 15-20 de minute. Este foarte buna servita cu mamaliguta.



0
Comentarii si intrebari la: Tocanita din carne de porc

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pulpa de porc la cuptor

Carnea o spalam bine dupa care o taiem felii. Intr-un castron amestecam mustarul, sarea,...

Mancare de fasole cu afumatura

Fasolea se inmoaie peste noapte. Punem la fiert intr-o oala fasolea cu apa, in alta oala...

Carne de porc in crusta de ierburi

Se condimenteaza carnea de porc cu sare grunjoasa, piper si cateva frunze de rozmarin tocat....

Slanina la saramura

Apa se lasa sa dea in clocot o singura data. Apoi se adauga sarea, piperul, cimbrul, foile de...

Crenvusti in aluat

Mai intai ne ocupam de drojdie, pe care o frecam impreuna cu zaharul, folosidn o lingura de...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...