Aripioare de pui crocante cu 3 condimente


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-pui » Aripioare de pui crocante cu 3 condimente


Aripioare de pui crocante cu 3 condimente

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 2392 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de sambata
Meniul de sambata


Intreaba bucatarul

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 2 portii

1/2 kg aripiare de pui
2 lingurite de sare
1/2 lingurita piper negru proaspat macinat
1 lingurita de miere
1 lingurita de cimbru< /strong>
1 lingurita de chimen< /strong>
1 lingurita de boia dulce
1 lingura de sos de soia de buna calitate
60 g de faina de orez
sare de mare
2 albusuri de ou
1/2 l de ulei de floarea soarelui


Mod de preparare:

Amestecati intr-un castron, mierea cu cimbrul, chimenul, boiaua de ardei si sosul de soia.
Taiati aripioarele in doua la incheietura. Taiati fiecare bucata la un capat impingand carnea catre capatul celalalt. Condimentati cu sare si piper. Bateti albusurile de ou cu o furculita ( daca doriti ca aripioarele sa fie crocante puneti si doua cuburi de gheata in oul batut).
Incingeti intr-un vas inalt uleiu.
Treceti bucatile de pui prin amestecul cu miere apoi prin ou si la final prin faina de orez. Prajiti-le in baia de ulei pana devin aurii si crocante.
Puteti face aripioarele si fara miere.



0
Comentarii si intrebari la: Aripioare de pui crocante cu 3 condimente

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gulas unguresc

Carnea de pui se curata, se spala si se portioneaza. Legumele se curata, se spala si se taie...

Pui la cuptor

Carnea se unge cu o lingura de ulei si apoi se presara cu delikat. Rosiile se taie, se...

Pui cu vin alb si ciuperci

Carnea se spala, se condimenteaza si se pune intr-un vas de termorezistent. Se pune ceapa...

Pui in sos de mustar

Speli ciocanelele, le pudrezi cu sare, le asezi intr-o forma termorezistenta, le stropesti cu...

Snitel de pui in pesmet

Transam bucatile de piept, le batem cu batatorul de carne, le crestam pe margine in cateva...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...